Home/Nieuws/Koopovereenkomst Vredelust Yerseke en Marnixflat Goes getekend

Ondertekening koopovereenkomst Vredelust Yerseke en Marnixflat Goes


Voor de nieuwbouwprojecten Vredelust in Yerseke en Marnixflat in Goes is een prachtige mijlpaal bereikt! Cedrah en ontwikkelaar en belegger Sonneborgh ondertekenden onlangs de overeenkomst van deze projecten. De ondertekening werd in het bijzijn van verschillende stakeholders op een feestelijke wijze uitgevoerd door Teunis Stoop, voorzitter Raad van Bestuur Cedrah, en Peter Schiphorst, directeur van Sonneborgh.

Met de ondertekening van de overeenkomsten is een belangrijke stap gezet in de samenwerking om te komen tot de realisatie van de beide nieuwbouwplannen. Een samenwerking die getypeerd wordt door de kernwoorden kwaliteit, identiteit, betaalbaarheid en haalbaarheid.

Het project Vredelust in Yerseke moet leiden tot een woonzorglocatie in Yerseke, gericht op het faciliteren van comfortabele, duurzame, levensloopgeschikte woningen en zorgstudio’s voor ouderen en cliënten VG. Het nieuwbouwplan bestaat uit 31 senioren appartementen met multifunctionele ruimte en 19 zorgstudio’s voorzien van een eigen badkamer en keuken. De 19 zorgstudio’s zullen door Siloah gehandicaptenzorg worden gehuurd. De herontwikkeling van de Marnixflat in Goes bestaat uit 61 seniorenappartementen. De bouwteamaannemer Fraanje zal betrokken zijn om deze twee nieuwbouwprojecten te gaan realiseren.

Deel op: