Investeren in vastgoed met Sonneborgh

Beleggers zoeken altijd een optimum tussen een zo laag mogelijk risico van hun beleggingen en een zo hoog mogelijk rendement. En dat is de reden waarom veel beleggers kiezen voor het investeren in vastgoed.

Sonneborgh | Ontwikkelaar én belegger in zorgvastgoed
Gemaakt met een stabiel financieel rendement

Voordelen van beleggen in vastgoed

Beleggers zoeken altijd een optimum tussen een zo laag mogelijk risico van hun beleggingen en een zo hoog mogelijk rendement. En dat is de reden waarom veel beleggers kiezen voor het investeren in vastgoed. Met de gewijzigde regelgeving over de verhuur en de opbrengst van vastgoed kan het interessant zijn om naar alternatieve vormen te kijken.

Een alternatieve vorm van vastgoed investeren is het investeren in zorgwoningfondsen, zoals die van Sonneborgh. Sonneborgh is een ontwikkelaar en belegger uit Eindhoven, gespecialiseerd in zorgvastgoed. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg, bieden zij particuliere beleggers de mogelijkheid om te participeren in hun zorgwoningfondsen.

Zorgvastgoed van Sonneborgh. Investeer nu in onze zorgwoningfondsen

Vastgoedfondsen open voor deelname

Rendement van beleggen in vastgoed

Investeren in vastgoed kan diverse voordelen bieden. Deze omvatten potentiële kapitaalgroei, regelmatige huurinkomsten, en diversificatie van uw beleggingsportefeuille. Bovendien kan het vastgoed in waarde toenemen, waardoor het potentieel biedt voor een aanzienlijke winst bij verkoop.

Investeringen in zorgwoningfondsen van Sonneborgh bieden enkele specifieke voordelen. Deze omvatten de zekerheid van langjarige huurcontracten, een stabiel financieel rendement en inflatiebestendig vastgoed1. Een van hun fondsen, Zorgwoningfonds Sonneborgh IV, belooft een totaal rendement van 7,5%, met geen emissiekosten

Kapitaalgroei

Investeren in vastgoed kan leiden tot aanzienlijke kapitaalgroei. Dit komt doordat de waarde van onroerend goed over het algemeen in de loop van de tijd stijgt, dankzij factoren als inflatie, bevolkingsgroei en economische ontwikkeling.

Zekerheid van uitkering

Vastgoed kan zorgen voor een stabiele stroom van inkomsten. De fondsen van Sonneborgh keren meestal per kwartaal uit. Bovendien kunnen, naarmate de tijd vordert en de vastgoedmarkt zich ontwikkelt, de huurprijzen stijgen, waardoor er potentieel een hogere uitkering kan zijn.

Spreiding in beleggingsportefeuille

Investeren in vastgoed kan een effectieve manier zijn om diversificatie in een beleggingsportefeuille te bereiken. Omdat vastgoed en aandelen vaak verschillende marktcycli volgen, kan de toevoeging van vastgoed aan een portefeuille die voornamelijk uit aandelen bestaat, helpen om de volatiliteit te verminderen en een stabielere stroom van rendementen te genereren.

Inflatiebestendig

Vastgoed wordt vaak beschouwd als een inflatiebestendige belegging. Dit komt doordat onroerend goed, als een tastbaar actief, de neiging heeft om in waarde te stijgen in lijn met de inflatie. Als de kosten van goederen en diensten stijgen, stijgen vaak ook de kosten van onroerend goed en de huurprijzen die kunnen worden geïnd. Hierdoor kan vastgoed fungeren als een bescherming tegen inflatie.

Waar moet u op letten

Risico’s van investeren in vastgoed

Zoals bij elke investering, zijn er ook risico’s verbonden aan investeren in vastgoed. Deze kunnen onder andere bestaan uit marktvolatiliteit, het risico van leegstand, onderhoudskosten en veranderingen in wet- en regelgeving die de waarde of verhuurbaarheid van het vastgoed kunnen beïnvloeden.

Hoewel investeren in zorgwoningfondsen zoals die van Sonneborgh enkele unieke voordelen biedt, is het ook belangrijk om te erkennen dat er nog steeds risico’s zijn. Deze kunnen variëren van marktvolatiliteit tot specifieke risico’s die verbonden zijn aan de zorgsector. Het is daarom essentieel dat potentiële beleggers grondig onderzoek doen en overwegen om professioneel advies in te winnen voordat ze investeren.

Hoe kan je beleggen in vastgoed

Er zijn veel verschillende type vastgoed waarin geinvesteerd kan worden. Bijvoorbeeld in woningen, kantoren of ander vastgoed. Sonneborgh is gespecialiseerd in het beleggen in zorgvastgoed. Dit type vastgoed heeft een bijzondere combinatie van woningen met langjarige huurcontracten.

Hoe werkt investeren bij Sonneborgh?

1
Vul het formulier in

Laat uw gegevens achter via het contact formulier en ontvang alle informatie over onze zorgwoningfondsen.

2
Wij nemen contact op

Nadat u informatie heeft aangevraagd nemen wij contact met u op voor een persoonlijke kennismaking. 

3
Start met beleggen

Door het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier participeert u direct in ons fonds.

Benieuwd of dit fonds past binnen uw portefeuille?

Plan een persoonlijke kennismaking met onze investment managers

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.