Gemaakt met een stabiel financieel rendement

Investeren in vastgoed met Sonneborgh

Beleggers zoeken altijd een optimum tussen een zo laag mogelijk risico van hun beleggingen en een zo hoog mogelijk rendement. En dat is de reden waarom veel beleggers kiezen voor het investeren in vastgoed. Met de gewijzigde regelgeving over de verhuur en de opbrengst van vastgoed kan het interessant zijn om naar alternatieve vormen te kijken.

Een alternatieve vorm van vastgoed investeren is het investeren in zorgwoningfondsen, zoals die van Sonneborgh. Sonneborgh is een ontwikkelaar en belegger uit Eindhoven, gespecialiseerd in zorgvastgoed. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg, bieden zij particuliere beleggers de mogelijkheid om te participeren in hun zorgwoningfondsen.

Vier redenen

Voordelen van het investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed kan diverse voordelen bieden. Deze omvatten potentiële kapitaalgroei, regelmatige huurinkomsten, en diversificatie van uw beleggingsportefeuille. Bovendien kan het vastgoed in waarde toenemen, waardoor het potentieel biedt voor een aanzienlijke winst bij verkoop.

Investeringen in zorgwoningfondsen van Sonneborgh bieden enkele specifieke voordelen. Deze omvatten de zekerheid van langjarige huurcontracten, een stabiel financieel rendement en inflatiebestendig vastgoed​1​. Een van hun fondsen, Zorgwoningfonds Sonneborgh IV, belooft een totaal rendement van 7,5%, met geen emissiekosten

Kapitaalgroei

Investeren in vastgoed kan leiden tot aanzienlijke kapitaalgroei. Dit komt doordat de waarde van onroerend goed over het algemeen in de loop van de tijd stijgt, dankzij factoren als inflatie, bevolkingsgroei en economische ontwikkeling.

Zekerheid van uitkering

Vastgoed kan zorgen voor een stabiele stroom van inkomsten. De fondsen van Sonneborgh keren meestal per kwartaal uit. Bovendien kunnen, naarmate de tijd vordert en de vastgoedmarkt zich ontwikkelt, de huurprijzen stijgen, waardoor er potentieel een hogere uitkering kan zijn.