Marnix Staete

Project Marnix Staete in Goes betreft de vervanging van de Marnixflat door een woon- en zorgcomplex voor reformatorische ouderen. Het omvat 51 duurzame zorgwoningen in de huur- en koopsector, met algemene ruimtes voor dagelijkse activiteiten en zorg, beheerd door Cedrah.

Projectinformatie

In Goes werken wij aan project Marnix Staete. Marnix Staete is de vervangende nieuwbouw van de Marnixflat, een woon- en zorgcomplex voor ouderen met een reformatorische identiteit en een zorg- en ondersteuningsvraag. Het nieuw te realiseren complex omvat 51 duurzame, zelfstandige zorgwoningen in zowel de sociale huur- als koopsector. Tevens worden algemene ruimten gerealiseerd voor dagstructuur, samenkomst en zorgverlening. De zorg- en dienstverlening wordt verzorgd door Cedrah. Daarnaast zal Cedrah een taak vervullen in de toewijzing van de woningen en het beheer van de locatie.

Het resultaat van deze samenwerking wordt een duurzaam, aantrekkelijk en betaalbaar wooncomplex. Met dit project leveren wij onze bijdrage in het terugdringen van het (toenemende) tekort aan geschikte en betaalbare zorgwoningen. Samen investeren we in de maatschappij van morgen!

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.