afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Vacature: Projectontwikkelaar

Wij zijn Sonneborgh, ontwikkelaar én belegger in vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. En met succes!

Om ook in de toekomst invulling te blijven geven aan onze projecten en de groei van onze portefeuille, zoeken we per direct uitbreiding van ons team. Dus ben jij een jonge, ambitieuze en communicatief sterke projectontwikkelaar? Is het jouw ambitie om te werken aan inspirerende en duurzame woonomgevingen? En wil je graag jouw bijdrage leveren aan de groei van een mooie vastgoedportefeuille en onze organisatie een impuls geven? Dan is deze vacature voor jou!

Functieomschrijving

Als projectontwikkelaar maak je deel uit van een klein maar gedreven team dat verantwoordelijk is voor het financieel en juridisch haalbaar maken van onze projecten. Je leert alle ins en outs van projectontwikkeling kennen en bent een echte dealmaker. Deze rol omvat het volledige ontwikkelproces, de verantwoordelijkheid voor de projecten ligt bij jou. Geen dag ziet er hetzelfde uit! Je werkzaamheden variëren van het aansturen van alle betrokken partijen, het beoordelen van nieuwe leads, tot het uitonderhandelen van de voorwaarden en het opstellen van overeenkomsten. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van Sonneborgh en in deze rol voel jij je ook prettig.

Functie-eisen

Word jij hier enthousiast van en voldoe jij aan de volgende eisen? Reageer dan snel!

  • Een afgeronde relevante opleiding (WO)
  • 1,5 tot 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je ziet het als een uitdaging je kennis te combineren met een commerciële gedrevenheid
  • Je hebt een goede balans tussen snel handelen en zorgvuldigheid
  • Je bent flexibel
  • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een fulltime dienstverband voor een veelzijdige en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je standplaats is Eindhoven waarbij gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. Je projecten bevinden zich in heel Nederland. Je werkt samen met een team enthousiaste en gedreven collega’s in een ondernemende organisatie. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals, padelwedstrijden, borrels en bedrijfsuitjes. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, laptop, telefoon en fietsregeling.

Solliciteren?

Ben jij de projectontwikkelaar die wij zoeken? Stuur je cv met begeleidend schrijven naar hrm@sonneborgh.nl. Of wil je eerst een kop koffie met ons drinken en kijken of we bij elkaar passen? Dat kan! Je kunt dan kennismaken met één van onze collega’s. Bel 040 – 303 21 23 en vraag naar Karin van Tuijl!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen