Vacature: Projectontwikkelaar (fulltime)


Wij zijn Sonneborgh, ontwikkelaar én belegger in maatschappelijk vastgoed. Sinds 2015 richten wij ons volledig op het ontwikkelen en in belegging nemen van zorgvastgoed. En met succes!

Om met succes invulling te blijven geven aan onze projecten en de groei van onze portefeuille, zoeken we per direct uitbreiding van ons team. Dus ben jij een jonge, ambitieuze en communicatief sterke projectontwikkelaar? Is het jouw ambitie om te werken aan inspirerende en duurzame woonomgevingen? En wil je graag jouw bijdrage leveren aan de groei van een mooie vastgoedportefeuille en onze organisatie een impuls geven? Dan is deze vacature voor jou!

Functieomschrijving

Als projectontwikkelaar maak je deel uit van een klein maar gedreven team dat verantwoordelijk is voor het financieel en juridisch haalbaar maken van onze projecten. Je leert alle ins en outs van projectontwikkeling kennen en bent een echte dealmaker. Je werkzaamheden variëren van het beoordelen van nieuwe leads, tot het uitonderhandelen van de voorwaarden, het opstellen van overeenkomsten en het aansturen van alle betrokken partijen. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van Sonneborgh en in deze rol voel jij je ook prettig.

Functie-eisen

Word jij hier enthousiast van en voldoe jij aan de volgende eisen? Reageer dan snel!

  • Een afgeronde relevante opleiding (HBO/WO)
  • 0 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In staat om jouw kennis te combineren met een commerciële gedrevenheid
  • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een fulltime dienstverband voor een veelzijdige en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je standplaats is Eindhoven maar je projecten bevinden zich in heel Nederland. Dit doe je niet alleen, maar met een team enthousiaste collega’s in een ondernemende organisatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij de projectontwikkelaar die wij zoeken? Stuur je cv met begeleidend schrijven naar hrm@sonneborgh.nl of bel 040 – 303 21 23 en vraag naar Elke Feijts voor meer informatie!