Zorwoningfonds Oester Staete - Sonneborgh

Oester Staete

Zorgwoningfonds Oester Staete belegt in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van 14 eigentijdse, duurzame huurappartementen, een ontmoetingsruimte en 20 zorgstudio’s van het nieuw te realiseren woongebouw Oester Staete. Oester Staete is de vervangende nieuwbouw van voormalig zorgcentrum Vredelust, gelegen op de kruising van de Molenlaan en Damstraat te Yerseke.

Zorwoningfonds Oester Staete - Sonneborgh

Over het fonds

Zorgwoningfonds Oester Staete is een initiatief van Sonneborgh, in samenwerking met Stichting Cedrah, Stichting Siloah en Stichting Steunfonds voor huisvesting en verzorging van ouderen en hulpbehoevenden in Zeeland.

Met het Fonds bieden wij (particuliere) beleggers met een binding met de reformatorische gemeenschap én een ambitie om collectief te beleggen in vastgoed(gerelateerde) producten de gelegenheid om te participeren in woningen voor én door de eigen achterban. Zorgwoningfonds Oester Staete staat daarmee voor duurzaam, levensloopbestendig en betaalbaar vastgoed met een verwacht stabiel financieel én maatschappelijk rendement.

Oester Staete biedt in totaal plaats aan 17 koopappartementen en 14 huurappartementen voor mensen met (of respect voor) de reformatorische levensovertuiging en een zorg- of ondersteuningsvraag. De zorg- en dienstverlening voor deze bewoners  wordt verzorgd door Cedrah. Daarnaast worden er 20 zorgstudio’s gerealiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking met een reformatorische achtergrond. Dit wordt verzorgd door zorgorganisatie Siloah.

Blijf op de hoogte

Krijg als eerste de mogelijkheid om te participeren in Zorgwoningfonds Oester Staete.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom investeren in een fonds van Sonneborgh?

Zorgwoningfondsen van Sonneborgh

Sonneborgh is een ontwikkelaar én belegger uit Eindhoven gespecialiseerd in zorgvastgoed. Ruim 25 jaar ontwikkelen wij vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Als geen ander weten wij kennis van de zorgsector, en de uitdagingen waar de sector voor staat, te combineren met onze ervaring in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van vastgoed.

Sinds 2015 investeren wij zelf actief in zorgvastgoed door het initiëren van vastgoedbeleggingsfondsen. Fondsen met kwalitatief en betaalbaar Nederlands zorgvastgoed. Regelmatig bieden wij beleggers de gelegenheid om te participeren in onze projecten via deze zorgwoningfondsen.