Sonneborgh genomineerd voor een Cashcow Award 2023

Cashcow Award optie 1

Sonneborgh is één van de vijf genomineerden voor de Cashcow Award 2023 in de categorie “beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed”. De lezers van Cash, Cashcow.nl en BullUp hebben gekozen welke financials in 10 verschillende categorieën een award waardig zijn.

‘Wij zijn ontzettend trots dat Sonneborgh dit jaar voor het eerst is genomineerd voor een Cashcow Award,’ zegt Arjan Kuijpers, commercieel directeur bij Sonneborgh. De afgelopen paar jaar heeft Sonneborgh zich gespecialiseerd in het initiëren en beheren van Zorgwoningfondsen. Fondsen met kwalitatief Nederlands zorgvastgoed en een solide financieel én maatschappelijk rendement.

Wij merken ook dat zorgvastgoed steeds meer in de belangstelling staat van particuliere beleggers. De vergrijzing, de tekorten op de woningmarkt en de zekerheid van langjarige huurcontracten van professionele huurders maakt dat dit een aantrekkelijke groeimarkt is. ‘Dat wij als relatief kleine, gespecialiseerde aanbieder van beleggingsfondsen nu voor het eerst zijn genomineerd voelt dan ook als een eervolle erkenning van de markt. En daar zij we uiterst dankbaar voor!’

Op vrijdag 10 november tijdens de BeleggersFair 2023 worden de winnaars bekend gemaakt. U kunt nog tot 4 november (12.00 uur) uw stem uitbrengen op Sonneborgh!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen