OVER ONS

Sonneborgh is een ontwikkelaar/belegger en exploitant van maatschappelijk vastgoed. Met ons dochterbedrijf Coresta ontwikkelen wij sinds 1997 maatschappelijk vastgoed in de sectoren onderwijs, (betaalbaar) wonen, zorg en sport.

Klik op onderwijs, wonen, zorg of sport voor onze visie op deze sectoren.

MAATSCHAPPELIJK VASTGOED

Onze missie is bouwen aan een aantrekkelijke wereld voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving. Veilige en geborgen leefomgevingen voor ouderen, inspirerende leeromgevingen voor kinderen of gewoon goede en betaalbare woningen. Dat is waar het om gaat en dat is waar wij voor staan! Wij richten ons daarom volledig op het ontwikkelen en in belegging nemen van maatschappelijk vastgoed. Het is onze ambitie om onze maatschappelijk vastgoedportefeuille in Nederland binnen 10 jaar door te laten groeien naar een portefeuille van € 100 miljoen aan maatschappelijk vastgoed.

DE PIJLERS VAN SONNEBORGH

Wij beschikken onder andere over specifieke markt-, investerings- en exploitatie expertise op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Door big data te bewerken hebben we de beschikking over gedetailleerde lokale marktinformatie. Daarnaast weten we alles over vastgoedexploitaties, de continue veranderingen in wet- en regelgeving en weten we de vertaalslag te maken naar toekomstbestendige vastgoedoplossingen die rekening houden met de laatste beleggerseisen. Dit maakt dat wij in staat zijn om gezonde exploitaties op te bouwen. Daarnaast zijn onze vastgoedconcepten:

– duurzaam en energiezuinig
– toekomstbestendig en flexibel
– onderhoudsarm en kwalitatief hoogwaardig

SAMENWERKEN MET SONNEBORGH

Bent u bestuurder of beleidsmedewerker van een gemeente of zorginstelling en heeft u in uw werkgebied te maken met een tekort aan betaalbare woningen of woonzorg-voorzieningen? Zijn er geen traditionele partijen bereid hier in te investeren of kampt u juist met een totale mismatch in vraag en aanbod van maatschappelijk vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op en hoor wat Sonneborgh voor u kan betekenen!

Bent u investeerder en op zoek naar mogelijkheden om duurzaam en maatschappelijk betrokken te beleggen in vastgoed? Dan bieden wij u de mogelijkheid via Sonneborgh te beleggen in maatschappelijk vastgoed. Als belegger rekent u niet op maximale rendementen, maar ontvangt u een eerlijke en reële vergoeding voor uw geïnvesteerd vermogen.

MANAGEMENT TEAM

De heer Peter Schiphorst is directeur-grootaandeelhouder van Sonneborgh Groep. Na afronding van de opleidingen bouwtechnische bedrijfskunde, economie en post hbo, is hij begonnen bij een vastgoedontwikkelaar in Eindhoven. Maar vanaf dag één wilde hij ondernemer worden. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van Coresta en later Sonneborgh Groep. De dagelijkse leiding is in handen van het managementteam (MT) en bestaat naast Peter Schiphorst uit de heer ir. Arjan Kuijpers (commercieel manager), mevrouw ir. Carola Boonen (senior ontwikkelmanager), de heer ir. Ben Feijts (controller en assetmanager) en de heer ir. Jeroen van Oudenaarden (manager bedrijfsvoering van ontwikkel- en realisatiedochter Coresta).


Het MT van links naar rechts: Jeroen van Oudenaarden, Carola Boonen, Arjan Kuijpers, Peter Schiphorst en Ben Feijts.

GA TERUG