afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80
hero_mobiel_fondsen_pagina

Over Sonneborgh

Wij creëren oplossingen voor de meest uiteenlopende opgaves. Betrokken, transparant en oplossingsgericht. Samen investeren we in de maatschappij van morgen!

header_nieuws

Ontwikkelen

Een kwart eeuw ontwikkelen wij vastgoed in de sectoren wonen, zorg, onderwijs en sport. We begrijpen de uitdagingen van onze opdrachtgevers en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, realisatie en belegging. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.

Beleggen

Sinds 2015 investeren wij actief in zorgvastgoed door het initiëren van vastgoed beleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. Vastgoedfondsen met kwalitatief Nederlands vastgoed en een stabiel en aantrekkelijk rendement. Ons investeringsbeleid is gericht op duurzame groei door middel van gerichte acquisities van zowel ontwikkelprojecten als van bestaand vastgoed.

Waarom samenwerken met Sonneborgh

Sonneborgh specialiseert zich in het ontwikkelen van kwalitatieve projecten en beleggingsfondsen, ondersteund door een uitgebreid netwerk van financiële partners. Wij werken nauw samen met maatschappelijke partners en opdrachtgevers om strategisch haalbare projecten te realiseren, met aandacht voor ruimtelijke, financiële en kwalitatieve aspecten.

Werken bij Sonneborgh

Om met succes invulling te blijven geven aan onze ambities zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Is het jouw ambitie om te werken aan inspirerende en duurzame woonomgevingen? En wil je graag jouw bijdrage leveren aan de groei van een mooie vastgoedportefeuille en onze organisatie een impuls geven? Bekijk dan hier onze vacatures of neem contact met ons op via hrm@sonneborgh.nl of bel 040 – 303 21 23.

Vacatures

Business Controller

Ben jij de strategisch financiële Business Controller en sparringpartner voor onze directie en wil jij ons veelzijdige bedrijf naar een hoger niveau brengen?

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen