Sonneborgh
Beleggen in Nederlands zorgvastgoed via Sonneborgh2023-05-02T20:56:59+02:00

Investeren in zorgvastgoed

Beleggen in Nederlands zorgvastgoed via Sonneborgh

Kwalitatieve beleggingsfondsen met duurzaam Nederlands zorgvastgoed met een aantrekkelijk financieel én maatschappelijk rendement. Dat is waar Sonneborgh voor staat.

ZORGWONINGFONDS IV
Direct contact
Beleggen in zorgvastgoed van Sonneborgh

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV is een initiatief van Sonneborgh. Het fonds belegt in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van drie woon- en zorgcomplexen in Cuijk, Rheden en Rotterdam. De objecten worden na oplevering langjarig verhuurd aan reguliere zorgorganisaties (minimaal 15 jaar) voor in totaal 120 (jong)volwassenen en ouderen met een zorgvraag.

Sonneborgh beschikt sinds 2015 over een vastgoedportefeuille met circa € 75 miljoen aan zorgvastgoed in beheer. Hierop is een gemiddeld direct rendement op eigen vermogen behaald van circa 5,5% per jaar.

Lees nu het Investeringsmemorandum

Investeringsmemorandum

DOWNLOAD
0
Fondsen
0
Woningen
0
Fondskapitaal

Ontvang alle informatie over Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Naam(Vereist)
Hidden
Deelname aan het fonds
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stabiel en eerlijk rendement

Waarom investeren in zorgvastgoed?

De opgave op het gebied van wonen en zorg is groot. Het afgelopen decennium is er veel veranderd om de zorg betaalbaar te houden. De komende jaren houdt de groei van het aantal ouderen aan. Het aantal 75-plussers verdubbelt naar 2,95 miljoen in 2050. Inherent aan deze ontwikkeling neemt ook de behoefte aan zorggeschikte woningen toe.

Beleggen in Zorgvastgoed

Zorgvastgoed: een interessante investering?

Fondsen van Sonneborgh

Bekijk hier onze meest recente fondsen en aankondigingen van nieuwe beleggingsmogelijkheden.

Vaak gestelde vragen over zorgvastgoed

Belegt Sonneborgh in Nederlands vastgoed?2023-02-17T12:19:43+02:00

Sonneborgh belegt voornamelijk in Nederlands (zorg-)vastgoed. De beslissing om in deze sector te investeren is gebaseerd op de sterke groei van de zorgvastgoedmarkt in Nederland en de stabiele rendementen die dit type investeringen biedt. Sonneborgh richt zich op het acquireren van hoogwaardige vastgoedobjecten in verschillende steden en regio’s in Nederland.

Voor wie is beleggen in zorgvastgoed interessant?2023-02-09T14:36:23+02:00

Beleggen in zorgvastgoed is interessant voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en eerlijk rendement en tegelijkertijd willen investeren in de groeiende zorgsector. Het is ook geschikt voor beleggers die op zoek zijn naar een lange termijn investering, omdat vastgoed over het algemeen een solide waardestijging vertoont.

Zorgvastgoed biedt ook voordelen voor beleggers die op zoek zijn naar een vast inkomen en een laag risico. Het is een manier om te profiteren van de groei van de zorgsector en de stijgende vraag naar zorgfaciliteiten, terwijl u uw beleggingsportfolio diversifieert.

Bovendien is beleggen in zorgvastgoed interessant voor beleggers die geïnteresseerd zijn in duurzaam beleggen, omdat deze sector een positieve bijdrage levert aan de samenleving door middel van de zorg die ze biedt aan de meest kwetsbare groepen.

Is beleggen in zorgwoningfonds hetzelfde als beleggen in een vastgoedfonds?2023-02-20T10:30:12+02:00

Beleggen in een zorgwoningfonds is hetzelfde als beleggen in een vastgoedfonds. Vrijwel alle fondsen van Sonneborgh beleggen in vastgoed maar meestal voor een specifieke doelgroep. Ontdek de fondsen van Sonneborgh hier

Is investeren in zorgvastgoed verstandig?2023-02-16T16:38:33+02:00

Of beleggen in zorgvastgoed verstandig is, hangt af van verschillende factoren en is afhankelijk van uw specifieke financiële situatie, beleggingsdoelen en risicotolerantie.

Net als bij elke investering is er altijd een bepaald risico aanwezig. Zorgvastgoed wordt vaak beschouwd als een stabiele investering, omdat de vraag naar zorgfaciliteiten groeit en de huuropbrengsten over het algemeen solide zijn. Maar er zijn nog steeds factoren zoals veranderingen in de economie, regelgeving en verzekeringstrends die de waarde van zorgvastgoed kunnen beïnvloeden.

Wat is het rendement van beleggen in vastgoed?2023-02-16T17:37:02+02:00

Het rendement van beleggen in vastgoed kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de locatie van het vastgoed, de staat van het pand en de huurprijzen in de omgeving. Over het algemeen wordt vastgoedbeleggingen beschouwd als een investering met een potentieel hoog rendement op lange termijn.

De rendementen van de fondsen van Sonneborgh worden altijd vermeld in het investeringsmemorandum van een fonds.

Welke fondsen heeft Sonneborgh om te beleggen in zorgvastgoed?2023-02-16T16:38:23+02:00

Sonneborgh heeft regelmatig zorgvastgoedfondsen heeft waarin geïnvesteerd kan worden. De fondsen worden aangekondigd op de fondsen-pagina.  Als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwe beleggingsmogelijkheden, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief bevat belangrijke updates over onze beleggingen en nieuwe kansen op het gebied van zorgvastgoed.

Hoe werkt beleggen in zorgvastgoed?2023-02-09T14:33:20+02:00

Beleggen in zorgvastgoed is een manier om in vastgoed te investeren dat is gericht op de zorgbehoeften mensen in Nederland. Dit soort vastgoed omvat onder andere woon- en zorgcomplexen voor ouderen of mensen met een speciale zorgbehoefte. Hier is hoe het werkt:

  1. Onderzoek: Voordat u in zorgvastgoed belegt, is het belangrijk om uw opties te onderzoeken en te bepalen welke soort zorgvastgoed het best bij uw financiële doelen past.
  2. Keuze maken: Er zijn verschillende manieren om in zorgvastgoed te beleggen. Sonneborgh biedt fondsen aan waarmee u participeert. Het is belangrijk om te kiezen voor een beleggingsstrategie die bij uw financiële situatie past.
  3. Due diligence: Zorg ervoor dat u grondig onderzoek doet naar het vastgoed, de locatie en de beheerder voordat u besluit te investeren. Dit helpt u om de risico’s te bepalen en een beter besluit te nemen.
  4. Investeren: Zodra u besluit om in zorgvastgoed te beleggen, kunt u investeren in de fondsen van Sonneborgh middels een participatie.
  5. Opbrengsten genereren: Het beleggen in zorgvastgoed kan u een aantrekkelijk rendement opleveren door middel van huurinkomsten en waardestijgingen van het vastgoed.

Het is belangrijk om te onthouden dat elk beleggingsproduct zijn eigen risico’s heeft. Het is aanbevolen om de hulp van een financiële adviseur in te schakelen voordat u besluit om in zorgvastgoed te beleggen. Hij of zij kan u helpen om uw financiële doelen te bepalen en een beleggingsstrategie te kiezen die het beste bij u past.

Blijf op de hoogte over nieuwe fondsen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe fondsen van Sonneborgh.

Ga naar de bovenkant