afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Sonneborgh presenteert zorgwoningfondsen op BeleggersFair 2023

Sonneborgh is dit jaar voor het eerst aanwezig op de BeleggersFair. De BeleggersFair is het grootste beleggersevenement in Nederland en biedt een divers en breed programma voor beginnende en gevorderde (particuliere) beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen laten groeien.

Met onze deelname aan de BeleggersFair 2023 kunnen wij beleggers en investeerders op een persoonlijke manier kennis laten maken met het investeren in zorgvastgoed via de zorgwoningfondsen van Sonneborgh. Uiteraard staat het team van Sonneborgh klaar om u persoonlijk te informeren over de mogelijkheden om te beleggen in zorgvastgoed, bijvoorbeeld via Zorgwoningfonds Sonneborgh IV of nieuwe fondsen die in voorbereiding zijn.

We zijn enthousiast over onze aanwezigheid op de BeleggersFair 2023 en de mogelijkheid om beleggers te informeren over de kansen die de stabiele groeimarkt van zorgvastgoed beleggers te bieden heeft

Arjan Kuijpers

Wij nodigen alle beleggers uit om onze stand te bezoeken en te ontdekken hoe de zorgwoningfondsen van Sonneborgh een waardevolle aanvulling kunnen zijn op hun beleggingsportfolio.

De BeleggersFair 2023 vindt plaats op vrijdag 10 november in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Voor meer informatie en of het plannen van een persoonlijke kennismaking tijdens de BeleggersFair 2023 kunt u contact opnemen met Arjan Kuijpers via fondsbeheer@sonneborgh.nl.

Sonneborgh is al ruim 25 jaar dé specialist in het (her)ontwikkelen van en beleggen in vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Sinds 2015 initieert en beheert Sonneborgh vastgoed beleggingsfondsen voor particuliere beleggers. Sonneborgh is onder meer initiatiefnemer en beheerder van Zorgwoningfonds Hermelijn 15, Zorgwoningfonds Het Beekdal, Zorgwoningfonds Marnix Staete en Zorgwoningfonds Sonneborgh IV.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven