Sonneborgh introduceert Zorgwoningfonds Oester Staete

nieuwsbericht_oester_staete

Sonneborgh introduceert Zorgwoningfonds Oester Staete. Het fonds biedt beleggers met binding met de reformatorische gemeenschap de unieke gelegenheid om collectief te investeren in zorgwoningen voor én door de eigen achterban.

Het Fonds

Zorgwoningfonds Oester Staete belegt in de nieuwbouw van woon- en zorgcomplex Oester Staete te Yerseke. Na voltooiing biedt Oester Staete plaats aan 31 koop- en huurappartementen en 20 zorgstudio’s voor mensen met een zorg- en ondersteuningsvraag en een reformatorische identiteit. De zorg- en dienstverlening wordt verleend door zorgorganisaties Cedrah en Siloah. De 17 koopappartementen worden individueel verkocht en maken geen onderdeel uit van het fonds.

Feiten en cijfers

Deelnemers in het fonds investeren in duurzaam en inflatiebestendig vastgoed in een aantrekkelijke sector. De tekorten op de woningmarkt, de vergrijzing en toenemende zorgvraag maakt dit fonds een stabiele belegging met een aantrekkelijk financieel én maatschappelijk rendement. Participanten ontvangen ieder kwartaal een direct rendement en delen 100% mee in de waardeontwikkeling van het vastgoed. Het verwacht totaalrendement bedraagt 7,3% per jaar, waarvan 4,25% jaarlijks wordt uitgekeerd als netto rendement uit de exploitatie van het vastgoed. Deelnemen kan vanaf € 100.000. Er worden geen emissiekosten in rekening gebracht.

De initiatiefnemers

Dit fonds is een initiatief van Sonneborgh in samenwerking met Stichting Cedrah en Stichting Siloah en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Steunfonds voor huisvesting en verzorging van ouderen en hulpbehoevenden in Zeeland Zorgwoningfonds Oester Staete.

Meer weten?

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Bekijk dan hier de samenvatting of vraag vrijblijvend het volledige Investeringsmemorandum op de speciale Zorgwoningfonds Oester Staete pagina. Liever eerst een persoonlijke kennismaking? Wij komen graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op via fondsbeheer@sonneborgh.nl of bel naar 040 303 21 23.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen