afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Vacature: Business Controller

vacature_business_controller

Ben jij de strategisch financiële Business Controller (32 – 40 uur) en sparringpartner voor onze directie en wil jij ons veelzijdige bedrijf naar een hoger niveau brengen?

Over ons

Wij zijn Sonneborgh, ontwikkelaar én belegger in vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Duurzaam, kwalitatief vastgoed met een stabiel financieel én maatschappelijk rendement. Dat is waar wij voor staan. Wij creëren oplossingen voor de meest uiteenlopende opgaves. Onze kernwaarden hierbij zijn; optimistisch, toegankelijk, veelzijdig, gedurfd, oprecht, nieuwsgierig en energiek. Sonneborgh is gevestigd in het centrum van Eindhoven, naast het station Eindhoven Centraal en bestaat uit een dynamisch team van 25 collega’s. Van initiatief tot planvorming, van realisatie tot beheer, van financiering tot belegging, Sonneborgh heeft alle disciplines in huis.

Functieomschrijving

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de afdelingen Finance & Control en Fundmanagement. Je bewaakt en beheerst de financiële gezondheid en de risico’s van de organisatie, haar ontwikkelprojecten en beleggingsfondsen, maakt resultaten inzichtelijk, stelt prognoses op en verzorgt de compliance voor onze vastgoedfondsen. Hiervoor werk je samen met de financial controller, onze ontwikkel- en projectmanagers en onze investment managers. Je bent in staat om trends te identificeren, risico’s te beheren en kansen te benutten. Met deze sturingsinformatie ben je strategische partner in het MT die proactief adviseert en de bedrijfsprestaties naar een hoger niveau tilt.

Functie-eisen

  • Een afgeronde relevante financiële opleiding;
  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een organisatie waar projecten de boventoon voeren;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • Goede communicatieve vaardigheden, analytisch, financieel vaardig en nauwkeurig;
  • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht, zelfstandig en sta je voor je werk;
  • Kennis van boekhoudkundige programma’s zoals AFAS of Exact en vanzelfsprekend van de gebruikelijke Microsoft Office applicaties.

Wat bieden wij?

We bieden een dienstverband voor minimaal 32 uur voor een veelzijdige en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je standplaats is Eindhoven, thuiswerken is in overleg mogelijk. Je werkt samen met een team enthousiaste en gedreven collega’s aan de meest uiteenlopende en uitdagende woon- en zorgprojecten door heel Nederland. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals, padelwedstrijden, borrels en bedrijfsuitjes. Daarnaast bieden wij een goed marktconform salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben jij de Business Controller die wij zoeken? Stuur je cv met begeleidend schrijven naar hrm@sonneborgh.n of wil je eerst een kop koffie met ons drinken en kijken of we bij elkaar passen? Dat kan! Je kunt dan kennismaken met één van onze collega’s. Bel 040 – 303 21 23 en vraag naar Karin van Tuijl voor meer informatie!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen