Sonneborgh ontwikkelt nieuwe locatie Het Gouden Hart in Almere

Het Gouden Hart | Almere | Sonneborgh

In Almere ontwikkelt Sonneborgh een nieuwe particuliere zorgresidentie voor de joint-venture tussen Aedifica en Korian. De zorgresidentie wordt geëxploiteerd door Het Gouden Hart, dochter van Korian Nederland.

De nieuwe zorgresidentie aan de Buñuellaan is gelegen aan het Laterna Magikapark in de Filmwijk van Almere Stad in Almere. De opzet van het complex is dat van twee geschakelde zorgvilla’s. In totaal biedt de locatie plaats aan 2x 34 bewoners. Deze nieuwe locatie stelt senioren met een hoge zorgbehoefte in staat om het leven dat ze gewend zijn te leven zoveel mogelijk voort te zetten.

Uitbater van deze nieuw te realiseren zorgresidentie is zorgorganisatie Het Gouden Hart, dochter van Korian Nederland. Het Gouden Hart is er voor mensen die kwetsbaar ouder worden. Van zelfstandig wonen met zorg op afstand tot 24/7 intensieve zorg en begeleiding. Op sfeervolle locaties biedt Het Gouden Hart niet alleen intensieve zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service om ervoor te zorgen dat ouderen een prettig leven kunnen leiden, zoals ze dat gewend zijn.

Het project is ontwikkeld door Sonneborgh nadat zij de locatie in 2019 heeft aangekocht. Sonneborgh is tevens verantwoordelijk voor de risicodragende realisatie. De totale investering van het project bedraagt circa € 18,5 miljoen. De realisatie start direct. Het project wordt naar verwachting opgeleverd in het eerste kwartaal van 2024.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen