Sonneborgh en Cedrah tekenen overeenkomsten

Sonneborgh en zorgorganisatie Cedrah hebben vandaag maar liefst twee intentieovereenkomsten getekend. Beide overeenkomsten zijn het gevolg van de  aan Sonneborgh gegunde tenders voor het aankopen, (her)ontwikkeling en in belegging nemen van de projecten in Goes (Marnixflat) en Yerseke (Vredelust). 

Cedrah biedt wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. In Goes exploiteert Cedrah het seniorencomplex De Marnixflat. Dit complex voldoet niet om in de toekomst de kwalitatieve zorg te bieden die Cedrah aan haar achterban wil bieden. Daarom zijn er, in samenwerking met een architect, reeds plannen gemaakt voor de herontwikkeling van De Marnixflat. Cedrah was alleen niet voornemens deze plannen zelf te financieren en heeft daartoe een tender uitgezet. In Yerseke speelt een vergelijkbare opgave. Daar wil Cedrah voorzien in een groeiende behoefte binnen haar achterban door het realiseren van zorgwoningen in combinatie met een gehandicaptenvoorziening, welke door Siloah gehuurd gaat worden. Ook hier is een tender gevoerd voor de aankoop, vervangende nieuwbouw en het in belegging nemen van het voorgenomen initiatief.

Sonneborgh is trots dat het beide tenders gegund heeft gekregen. Wat hierbij doorslaggevend was, was dat Sonneborgh niet alleen een marktconforme prijs heeft geboden maar dat het ook heeft aangetoond dat het in staat is om de beide projecten te realiseren binnen de goede ruimtelijke, financiële en kwalitatieve kaders van Cedrah en haar achterban. Dit met respect voor en borging van de reformatorische identiteit.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen