Overeenkomst getekend: project Boekholt officieel van start!

Maandag 7 december hebben woningbouw corporatie SOR en Sonneborgh dochter Coresta geheel in Corona-proof stijl de opdracht getekend voor de transformatie van woongebouw Boekholt te Rotterdam Ommoord. 

Officiële start

De opdracht voor de transformatie van woongebouw Boekholt (Rotterdam Ommoord) is een feit! Directeuren Hassan Najja (namens Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam)  en Peter Schiphorst (namens Sonneborgh dochtermaatschappij Coresta) ondertekende via MS Teams de overeenkomst. Hiermee is het formele startschot voor de bouw gegeven.

Woongroep

Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR) heeft Sonneborgh opdracht gegeven voor de transformatie van locatie Boekholt. Het betreft een Design & Build (D&B) opdracht voor de transformatie van de begane grond en eerste verdieping van het voormalige zorgcentrum aan de Robert Kochplaats te Rotterdam. Na realisatie moet dit resulteren in een woongroep met 30 betaalbare huurappartementen voor zelfredzame 50-plussers. De afgelopen weken is reeds begonnen met de bouwplaats inrichting en sloopwerkzaamheden. Na de jaarwisseling start de transformatie en afbouw van het woongebouw.

2020-12-15T21:31:05+02:0007/12/2020|