Even voorstellen: Pim van den Broek

Het team van ontwikkel- en investmentmanagers blijft groeien. Graag stellen we Pim van den Broek aan je voor.

Pim, kan je jezelf introduceren?
Ik ben Pim van den Broek, 25 jaar en woon in Sint-Oedenrode. Ik tennis twee keer per week en maak 2 avonden in de week muziek bij een carnavalsvereniging en een bandje waar ik (tenor) saxofoon speel. Verder ga ik graag op wintersport, gezellig wat doen met vrienden en familie en volg ik alles van de Formule 1.

Wat gaat je bij ons doen?
Ik ben half februari bij Sonneborgh begonnen als ontwikkel- en investmentmanager. Daar ga ik me bezighouden met de haalbaarheid en dealmaking van maatschappelijk vastgoed.

Wat is jouw achtergrond?
Ik heb altijd al gezegd dat ik architect wilde worden maar toen ik eenmaal op de TU Eindhoven studeerde werd architectuur al vrij snel ingeruild voor vastgoed. Op de TU Eindhoven heb ik de master Urban Systems & Real Estate afgerond. Mijn afstudeeronderzoek heb ik bij een advies- en ontwerpbureau uitgevoerd waar ik onderzoek heb gedaan naar omzet van ondernemers in binnensteden en welke factoren daarop van invloed zijn. Om de theorie meer in praktijk te brengen ben ik bij Sonneborgh uitgekomen.

Tot slot, wat hoop je te realiseren bij Sonneborgh?
Het lijkt me ontzettend gaaf om een mooi, groot zorgcomplex te realiseren in een mooie groene omgeving. Én natuurlijk de groei van Sonneborgh voort te zetten en vele mooie projecten te ontwikkelen!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen