afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Oldael en Sonneborgh tekenen intentieovereenkomst

Sonneborgh Oldael

Oldael en Sonneborgh hebben een intentieovereenkomst getekend ten behoeve van de ontwikkeling van het ‘nieuwe’ woon- en zorgcentrum Oldeslo in Den Haag.

Marcel Verboom (bestuurder van Oldael) en Arjan Kuijpers (directeur van Sonneborgh) hebben hun handtekening gezet onder de intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van de vervangende nieuwbouw van het huidige woonzorgcentrum Oldeslo aan de Maurits de Brauwweg in Den Haag. Oldeslo ligt in de ruim opgezette, statige wijk Duttendel, stadsdeel Scheveningen, op loopafstand van de duinen.

“Met de ondertekening van deze overeenkomst is een belangrijke stap gezet naar een nieuwe, duurzame en aantrekkelijke toekomst van Oldeslo“

Marcel Verboom – Bestuurder van Oldael

Oldael is een zorginstelling met twee locaties in Den Haag. Sonneborgh is een ontwikkelaar en belegger in zorgvastgoed uit Eindhoven. Marcel Verboom: “De afgelopen tijd hebben wij samen met Sonneborgh een intensief traject doorlopen. Met de ondertekening van deze overeenkomst is een belangrijke stap gezet naar een nieuwe, duurzame en aantrekkelijke toekomst van Oldeslo.”

Arjan Kuijpers vult aan: ‘”Wij zijn trots om als partner van Oldael betrokken te zijn bij dit mooie project. De komende maanden werken we gezamenlijk verder aan de plannen en gaan we het gesprek aan met de gemeente Den Haag en alle overige stakeholders. Ook de haalbaarheid en betaalbaarheid van de plannen wordt dan verder uitgewerkt.”

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven