Overeenkomst Rockanje getekend!


Vlak voor het einde van het jaar hebben Catharina Stichting, Sonneborgh en Gebroeders Blokland de koopovereenkomst inzake Vestalaan Rockanje getekend. Het betreft de aankoop van 28 woningen en het naastgelegen stuk grond van bijna 10.000 m². 

Verkoopprocedure

Catharina Stichting is een zorginstelling die actief is in Brielle, Oostvoorne en Rockanje. In Rockanje verhuurt Catharina Stichting aan de Vestalaan 28 (zorg)woningen. Het naastgelegen zorgcentrum is al enige tijd gesloopt. De zorginstelling heeft een verkoopprocedure doorlopen voor de verkoop van de woningen en het naastgelegen braakliggende terrein. De verkoop is gegund aan de gezamenlijke inschrijving van Sonneborgh en aannemersbedrijf Gebroeders Blokland.

Planuitwerking

De komende periode werken Sonneborgh en Gebroeders Blokland aan de plannen voor de herontwikkeling van het terrein van het voormalige zorgcentrum. Door de samenwerking tussen Sonneborgh en Gebroeders Blokland worden krachten gebundeld. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van het netwerk, de kennis en ervaring van beide bedrijven op het gebied van ontwikkelen, financieren, bouwen en exploiteren van woon- en zorgvastgoed.

2020-12-21T13:22:54+02:0021/12/2020|