afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Sonneborgh introduceert Zorgwoningfonds Marnix Staete

Sonneborgh introduceert Zorgwoningfonds Marnix Staete

Sonneborgh, ontwikkelaar én belegger in maatschappelijk vastgoed, introduceert in samenwerking met Stichting Cedrah en Stichting Steunfonds voor huisvesting en verzorging van ouderen en hulpbehoevenden in Zeeland Zorgwoningfonds Marnix Staete.

Het Fonds

Zorgwoningfonds Marnix Staete biedt particuliere beleggers met een sterke binding met de reformatorische gemeenschap én een ambitie om te beleggen in vastgoed(gerelateerde) producten de gelegenheid om collectief te participeren in vastgoed voor én door de eigen achterban. Zorgwoningfonds Marnix Staete staat daarmee voor duurzaam, kwalitatief en betaalbaar zorgvastgoed met een verwacht stabiel financieel en maatschappelijk rendement.

Marnix Staete

Zorgwoningfonds Marnix Staete belegt in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van de 31 huurappartementen en ontmoetingsruimten van nieuwbouwcomplex Marnix Staete. Marnix Staete is een nieuw te realiseren levensloopbestendig woongebouw in Goes voor ouderen met een (of respect voor) reformatorische levensovertuiging en een zorg- of ondersteuningsvraag. Het complex omvat in totaal 51 duurzame, zelfstandige levensloopbestendige appartementen waarvan 31 in de huursector en 20 in de koopsector en algemene ruimten voor dagstructuur, samenkomst en zorgverlening. De koopappartementen worden individueel verkocht en vallen buiten de scope van dit Fonds. Marnix Staete is gelegen aan de Charlotte de Bourbonweg te Goes, direct naast de kerk van de Gereformeerde Gemeente: de Sionkerk.

Deelname

Particuliere beleggers kunnen nu beleggen in kwalitatief, duurzaam en levensloopbestendig vastgoed in een aantrekkelijke sector tegen een stabiel financieel en maatschappelijk rendement. Deelnemen kan vanaf € 100.000 en participanten ontvangen ieder kwartaal een rendement. Er worden geen emissiekosten in rekening gebracht.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven