Sonneborgh introduceert Zorgwoningfonds Het Beekdal

Sonneborgh, ontwikkelaar én belegger in maatschappelijk vastgoed, introduceert Zorgwoningfonds Het Beekdal. Particuliere beleggers kunnen nu beleggen in duurzaam vastgoed met een solide huurder in een aantrekkelijke sector tegen een stabiel en eerlijk rendement.

Het Fonds

Zorgwoningfonds Het Beekdal belegt in de sale-and-leaseback van Woonzorgcentrum Het Beekdal te Heelsum” vertelt Arjan Kuijpers, commercieel manager bij Sonneborgh. “Het Fonds heeft de juridische structuur van een transparant fonds voor gemene rekening (FGR). De kapitaalbehoefte wordt gefinancierd middels een hypothecaire lening en een emissie van participaties en de looptijd van het Fonds is 7 tot 10 jaar.”

Deelname

Particuliere beleggers kunnen participeren vanaf € 100.000 en ontvangen ieder kwartaal een rendement. Er worden geen emissiekosten in rekening gebracht. Kuijpers: “De interesse onder particuliere beleggers om te investeren in zorgvastgoed is groot. Wij zijn overweldigd door het aantal aanvragen. Natuurlijk speelt de huidige lage rente daarbij een rol, maar zorgvastgoed is ook op de langere termijn een ontzettend stabiele belegging”.

Het Beekdal

Woonzorgcentrum Het Beekdal is gelegen aan de Utrechtseweg te Heelsum. Op dit glooiende en bosrijke terrein, op loopafstand van het centrum, is in 2018 dit nieuwe woonzorgcentrum gerealiseerd. Het Beekdal biedt plaats aan tachtig oudere bewoners met voornamelijk dementie. Het Beekdal wordt verhuurd aan zorginstelling Vilente voor een periode van 15 jaar, daarna te verlengen met vijf jaar. Vilente levert zorg en diensten aan ouderen in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen.

Meer weten over dit fonds? Kijk op www.sonneborgh.nl/zorgwoningfonds

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen