afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Even voorstellen: onze nieuwe collega Yenthl

Sinds kort hebben wij ons team versterkt met de komst van Yenthl Uitman. Tijd om haar wat beter te leren kennen. Daarom stelt Yenthl zich graag even persoonlijk voor.

Yenthl, vertel eens wat over jezelf
Ik ben Yenthl, 24 jaar, ik kom uit ’s-Hertogenbosch en ben op dit moment woonachtig in Rosmalen, een dorp naast ’s-Hertogenbosch. Ik ben een bourgondisch persoon dus ik hou van terrassen en uiteten gaan met mijn vriendinnen en vriend. Daarnaast hou ik van feestjes en probeer dan ook naar alle festivals te gaan met mijn vrienden. Verder hou ik van reizen en wandelen.

En wat ga je bij ons doen?
Met mijn opleiding Bedrijfskunde ga ik bij Sonneborgh aan de slag als junior financieel administratief medewerker. Ik zal in deze functie ondersteuning bieden aan Ben waar nodig is en uiteindelijk de financiële administratie van verschillende BV’s beheren.

Wat is jouw achtergrond?
Eigenlijk wist ik nooit wat ik later zou willen worden. Na mijn middelbare school ben ik mbo-niveau 4 Horeca Ondernemer/Management gaan studeren in Tilburg. Deze opleiding heb ik gekozen, omdat ik destijds achter de bar werkte bij OJC Rosmalen en omdat mijn reservefamilie een horeca achtergrond had. Na mijn opleiding ben ik ook fulltime gaan werken in de horeca, waar ik er uiteindelijk achter kwam dat dit absoluut niet is wat ik heel mijn leven wil gaan doen. Ik heb daarom ook gekozen om Bedrijfskunde te gaan studeren, omdat ik naast horeca, ook de financiële kant erg leuk vindt. Na 8,5 jaar heb ik afscheid genomen van de horeca en ben ik nu begonnen aan mijn eerste officiële baan bij Sonneborgh.

Tot slot, wat zijn je verwachtingen bij ons?
Mijn verwachtingen bij Sonneborgh zijn dat ik mijzelf kan ontwikkelen en te investeren in de financiële sector. Op dit moment is natuurlijk alles nieuw, omdat ik geen eerdere ervaring heb in deze branche. Ik ben ervan overtuigd dat ik veel ondersteuning krijg van mijn collega’s en dat ik op lange termijn waarde kan bieden aan Sonneborgh.

Bedankt Yenthl voor deze introductie. Welkom in het team en we wensen je veel plezier en succes toe!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven