afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Even voorstellen: Stan Retera

Stan Retera

Het Design & Build team is uitgebreid met een nieuwe projectmanager: Stan Retera. 

Stan, kan je jezelf introduceren?
Mijn naam is Stan Retera, 25 jaar en woon in Veldhoven. In mijn vrije tijd rijd ik graag een tochtje op de motor of sta ik op het basketbalveld. Mijn zondagen zijn gereserveerd voor de Formule 1.

Wat gaat je bij ons doen?
Samen met de collega’s van het Design & Build team ben ik verantwoordelijk voor een goed verloop van de bouw van onze projecten. En dat doe ik niet alleen van achter mijn bureau maar ik zal dan ook een groot deel van mijn tijd aanwezig zijn op de locaties waar we ontwikkelen en bouwen.

Wat is jouw achtergrond?
Na een jaartje Technische Bedrijfskunde te hebben gestudeerd, kwam ik er al snel achter dat dit niet volledige bij mij paste. De opleiding Bouwkunde aan de Avans Hogeschool bleek wel een goede match te zijn. Tijdens mijn stage heb ik al kennis kunnen maken met Sonneborgh, wat erg goed bevallen is. Hierdoor was de keuze om full-time aan de slag te gaan niet moeilijk.

Tot slot, wat hoop je te realiseren bij Sonneborgh?
Door de brede kennis en kunde die aanwezig is bij alle collega’s van Sonneborgh is mijn verwachting dat ik mijzelf nog enorm kan ontwikkelen en ook nog eens een mooie bijdrage kan leveren aan de bouw van maatschappelijk vastgoed.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven