Even voorstellen: Saskia van den Berg

Met de groei van Sonneborgh is het ook tijd om het team van ontwikkelmanagers verder uit te breiden. Welkom in het team Saskia van den Berg.  

Saskia, kan je jezelf introduceren?
Ik ben Saskia van den Berg, 27 jaar en geboren in Breda. Momenteel woon ik in Tilburg waar ik in mijn vrije tijd fanatiek voetbal en daarnaast vaak een stuk ga hardlopen in het bos. Dit jaar heb ik namelijk een marathon op de planning staan!

Wat gaat je bij ons doen?
Als ontwikkelmanager ga ik aan de slag in het Dealmaking-team. Als ontwikkelmanagers toetsen we de haalbaarheid van projecten, zorgen voor de perfecte dealmaking en begeleiden de projecten tot aan de bouwfase. Hierbij richten we ons voornamelijk op het ontwikkelen en beleggen in maatschappelijk vastgoed.

Wat is jouw achtergrond?
Ik heb Fiscaal- en Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na het afronden van deze studies heb ik een tijd gewerkt als advocaat in het contractenrecht en het arbeidsrecht. Na een tijdje blijkt mijn interesse breder te liggen dan alleen in juridische werkzaamheden en ben ik op zoek gegaan naar een baan waar ik mij ook op andere vlakken kan ontwikkelen én tegelijkertijd ook maatschappelijk mijn steentje kan bijdragen. Deze combinatie heb ik gevonden bij Sonneborgh.

Tot slot, wat zijn je verwachtingen bij ons?
De komende tijd hoop ik alle kneepjes van het vak te leren, met de collega’s mooie projecten te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van Sonneborgh.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen