afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Even voorstellen: Peter Botter

Peter Botter - Sonneborgh

Peter Botter is onze nieuwe projectmanager in het Design & Build team. Graag stellen we Peter Botter aan je voor.

Peter, kan je jezelf introduceren?
Mijn naam is Peter Botter en ik kom oorspronkelijk uit Leeuwarden. Via Zwolle ben ik uiteindelijk in het gezellige zuiden beland om te gaan studeren aan de TU/e. Hier heb ik mijn vrouw leren kennen waarmee ik nu samenwoon in Nuenen. In mijn vrije uurtjes zit ik graag in de studio om elektronische muziek te produceren. Als een ware mooiweerfietser rijd ik als het kan in het zonnetje een rondje door het Brabantse landschap met de mountainbike of op de racefiets.

Wat gaat je bij ons doen?
Als onderdeel van het Design & Build team zal ik mij inzetten voor een zo soepel mogelijke totstandkoming en afronding van de mooie maatschappelijke projecten waar we bij Sonneborgh mee bezig zijn.

Wat is jouw achtergrond?
Zoals gezegd heb ik aan de TU Eindhoven gestudeerd. Hier heb ik de master Real Estate Management & Development gevolgd aan de faculteit Bouwkunde. Tijdens, en ook na mijn studie ben ik een periode in de muziek werkzaam geweest maar nu is het moment daar om met frisse en goede moed aan de slag te gaan in het vakgebied waar ik voor ben opgeleid.

Tot slot, wat hoop je te realiseren bij Sonneborgh?
Ik verwacht een substantiële bijdrage te leveren aan de complexe maar erg interessante projecten uit onze portefeuille. Natuurlijk kan ik niet wachten om samen met mijn nieuwe collega’s een aantal prachtige woonzorglocaties te realiseren.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven