afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Even voorstellen: onze nieuwe collega Swen

Sinds kort hebben wij ons team versterkt met de komst van Swen Broeken. Tijd om hem wat beter te leren kennen. Daarom stelt Swen zich graag even persoonlijk voor.

Swen, vertel eens wat over jezelf
Ik ben dus Swen Broeken, 27 jaar. Ik woon al heel mijn leven in Geertruidenberg. Mijn hobby is altijd voetbal geweest maar sinds kort ben ik gestopt met voetballen en begonnen met fitnessen. Ik heb een vriendin die een eigen interieurbedrijf heeft maar ik woon op dit moment nog thuis. Verder vind ik het ook erg leuk om steden te bezoeken om de architectuur te bewonderen.

Wat is jouw achtergrond?
Ik heb mijn HAVO diploma behaald toen ik 16 was, vond mezelf nog redelijk jong dus ben eerst MBO Bouwkunde gaan studeren. Daarna mijn droom doorgezet op HBO Bouwkunde en daarbij heb ik het uitstroomprofiel Architectuur gekozen. Daarna ben ik een jaartje gaan werken bij een bouwkundig adviesbureau en kwam ik erachter dat ik toch nog graag door wilde studeren. Alleen studeren was voor mij geen optie dus heb ik gekozen voor de Academy van Bouwkunsten, waar ik nu in het 2de jaar zit. Dit is een duaal programma waarbij je werkt en studeert tegelijkertijd.

En wat ga je bij ons doen?
Ik ben bouwkundig tekenaar, dit wilt zeggen dat ik ondersteuning bied in het tekenwerk bij het realiseren van projecten. Verder denk ik mee met de architectonische concepten in de projecten die Sonneborgh realiseert. Ik ben onder andere betrokken bij het project Oosterbeemd van Sevagram in Valkenburg. Ik ben ook de eerste projecten in Revit aan het tekenen, dit is een BIM (Building Information Model) programma waarbij er een model in het 3D wordt opgezet en daaruit informatie wordt gewonnen.

Tot slot, wat zijn je verwachtingen bij ons?
Het is mijn ambitie om Sonneborgh naar een nog hoger niveau te brengen, onder andere door het overstappen naar Revit waardoor de projecten op een ander manier uitgewerkt kunnen worden. Maar ik hoop ook uiteindelijk fotorealistische beelden te kunnen ontwikkelen van de projecten die nog in realisatie zijn. Ik zou het verder ook erg leuk vinden als er projecten bij komen vanuit andere sectoren. Ik ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad gaat komen!

Bedankt Swen voor deze introductie. Welkom in het team en we wensen je veel plezier en succes toe!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen