Ontmoet onze nieuw ontwikkelmanager: Ruud de Louw

Het team van ontwikkelmanagers is uitgebreid. Welkom Ruud de Louw.  

Ruud, vertel eens wat over jezelf
Mijn naam is Ruud de Louw, 25 jaar oud en geboren en getogen in Heeze. Momenteel woon ik, na omzwervingen via Nijmegen, Belfast en Oostenrijk, in Eindhoven. Als hobby’s sta ik graag op de piste, mountainbike een rondje in het bos of ga wat gezelligs doen met vrienden of familie.

Wat gaat je bij ons doen?
Bij Sonneborgh sluit ik me als Junior Ontwikkelmanager aan bij het team van Ontwikkelmanagers. Als team toetsen wij de haalbaarheid van projecten, verzorgen een stukje dealmaking en begeleiden projecten tot de bouwfase. Samen met het acquisitieteam, het ontwikkelteam en het project management team verzorgen wij als Sonneborgh de begeleiding van vastgoed- en beleggingsprojecten in maatschappelijk vastgoed.

Wat is jouw achtergrond?
Mijn interesse voor bouwen en ontwikkelen zit er al van jong af aan in. Mede hierdoor heb ik de bachelor Geografie, Planologie en Milieu gevolgd aan de Radboud Universiteit. De interesse was gewekt, maar toch was ik na het behalen van mijn bachelor op zoek naar een master die meer aansloot bij concrete bouw- en conceptontwikkeling en financiële haalbaarheid van vastgoed. Zo heb ik uiteindelijk de master Urban Systems & Real Estate op de TU/e voltooid. Tijdens mijn master heb ik 6 maanden stage gelopen bij Sonneborgh.

Tot slot, wat zijn je verwachtingen bij ons?
Ik kijk er naar uit om samen met het hele team mooie projecten te ontwikkelen in maatschappelijk vastgoed en samen de groei van Sonneborgh voort te zetten.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen