afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Even voorstellen: onze nieuwe collega Mark

Sinds kort hebben wij ons team versterkt met de komst van Mark Drijver. Graag introduceren we Mark aan je. 

Mark, vertel eens wat over jezelf
Ik ben Mark Drijver, 29 jaar en ben momenteel woonachtig in Uden. Omdat mijn woning nog in aanbouw is zal ik eind 2022 weer inwoner van Eindhoven zijn. Sinds kort crossfit ik twee keer per week. Als ik tijd over heb speel ik graag een potje golf of neem ik het vliegtuig naar de Spaanse kust.

Wat gaat je rol zijn binnen Sonneborgh?
Als ontwikkelmanager zal ik samen met mijn collega ontwikkelmanagers haalbaarheidsstudies ontwikkelen op basis van aangeboden plannen. We kijken naar de mogelijkheden en daarbij horende risico’s. We richten ons op grote kansrijke projecten waarbij onze investeerders en participanten een stabiel rendement mogen verwachten.

Wat is jouw achtergrond?
Tijdens het afronden van mijn hbo-studie heb ik ruim 5 jaar heb ik voor een lokale particuliere belegger gewerkt. Tijdens deze periode heb ik de vastgoedportefeuille  vergroot en verschillende objecten (her-)ontwikkeld of getransformeerd. Dit was met name gericht op commercieel vastgoed, denk hierbij aan studentenkamers en studio’s.

Tot slot, wat zijn je verwachtingen bij ons?
Samen met de collega’s van Sonneborgh onze ontwikkelingen naar een hoger niveau brengen met als doel dat Sonneborgh de grootste maatschappelijke vastgoed ontwikkelaar en belegger wordt.

Bedankt Mark voor deze introductie. Welkom in het team en we wensen je veel plezier en succes toe!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven