afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Even voorstellen: onze nieuwe collega Loek

Sinds kort hebben wij ons team versterkt met de komst van Loek Cremers. Tijd om hem wat beter te leren kennen. Daarom stelt Loek zich graag even persoonlijk voor.

Loek, vertel eens wat over jezelf
Ik ben Loek, 24 jaar oud en kom uit Beuningen maar ik ben opgegroeid in Veghel. Nu woon ik in Beek en Donk samen met mijn vriendin en onze hond. Mijn hobby’s zijn voetballen in de zogenaamde kelderklasse, films kijken en naar (heavy) metal concerten gaan.

En wat ga je bij ons doen?
Met mijn master in stedenbouwkunde op zak ga ik bij Sonneborgh aan de slag als Project Engineer. Hier zal ik eerst samen met Rob het project Boekholt te Rotterdam in goede banen proberen te leiden.

Wat is jouw achtergrond?
Toen ik klein was wilde ik altijd vrachtwagenchauffeur worden, totdat ik sinds de 4e klas van het VWO bedacht dat ik de bouw richting in wilde als architect of constructeur. Vervolgens kwam ik tijdens mijn bachelor bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven de stedenbouw tegen en besloot hier mijn master in te doen. Deze heb ik dus reeds afgerond. In deze studie heb ik toch wat concrete aspecten van een bouw- en ontwerpproces gemist die ik hier hoop te vinden en te begrijpen.

Tot slot, wat zijn je verwachtingen bij ons?
Bij Sonneborgh hoop ik te vinden, en te leren, wat ik miste tijdens mijn studie. Maar ook wil ik graag in mijzelf blijven investeren door nieuwe dingen te leren en onder de knie te krijgen. Uiteindelijk zie ik mezelf doorgroeien naar projectmanager of projectontwikkelaar. Voor nu ligt alle focus bij mijn functie als Project Engineer.

Bedankt Loek voor deze introductie. Welkom in het team en we wensen je veel plezier en succes toe!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven