Coresta wordt Sonneborgh Ontwikkeling

Sonneborgh & Coresta

Vanaf 1 februari 2021 gaat Coresta verder onder de naam Sonneborgh Ontwikkeling. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam zorgen voor een duidelijkere positionering en grotere naamsbekendheid van Sonneborgh.

https://player.vimeo.com/video/506980316

Sonneborgh is ontwikkelaar én belegger in maatschappelijk vastgoed. Sonneborgh Ontwikkeling (voorheen Coresta) is de ontwikkeldochter binnen de Sonneborgh holding. Al bijna 25 jaar ontwikkelen wij vastgoed in de sectoren wonen, zorg, onderwijs en sport. Sinds 2015 richten wij ons volledig op het integraal ontwikkelen en in belegging nemen van (zorg)vastgoed door het initiëren van vastgoed beleggingsfondsen. Hierdoor is nu een natuurlijk moment aangebroken om onze activiteiten onder één merknaam samen te brengen voor een duidelijkere positionering van de organisatie.

“Een nieuwe maar herkenbare naam maakt voor onze partners en opdrachtgevers beter duidelijk wie we zijn en wat we doen” aldus directeur en oprichter Peter Schiphorst. “Bovendien doet het recht aan de trots van onze medewerkers over waar wij voor staan: duurzame en kwalitatieve vastgoedoplossingen met een stabiel en aantrekkelijk rendement.”

Wat verandert er voor u? Feitelijk niets. Ook in de toekomst werken wij graag samen aan ontwikkel-, en beleggingsvraagstukken. Betrokken, transparant en oplossingsgericht. Want samen investeren we in de maatschappij van morgen!

Meer weten? Bel dan 040 – 303 21 23 en maak een afspraak voor een persoonlijke toelichting!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen