afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Algemene Vergadering van Participanten (AVvP) Zorgwoningfonds Hermelijn 15

Op woensdag 26 mei 2021 vindt de jaarlijkse Algemene Vergadering van Participanten van Zorgwoningfonds Hermelijn 15 plaats. 

Hierbij nodigen wij alle participanten in Zorgwoningfonds Hermelijn 15 uit om deel te nemen aan de jaarlijkse Algemene Vergadering van Participanten (AVvP) van dit fonds. De vergadering vindt plaats op woensdag 26 mei 2021 bij Van der Valk Hotel Apeldoorn, Landgoedlaan 26, 7325 AW Apeldoorn. De aanvangstijd is 15.00 uur (inloop vanaf 14:30u) en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Het is tevens mogelijk de vergadering digitaal bij te wonen.

Wellicht overbodig maar uiteraard volgen wij de voorschriften van het RIVM. Wij schudden geen handen, zorgen voor voldoende afstand en bieden u de gelegenheid de bijeenkomst via beeldverbinding bij te wonen. Wij vragen u om ook geen handen te schudden, de looprichting en hygiëne maatregelen van het hotel te respecteren en 1,5 meter afstand te houden tot andere gasten en medewerkers van het hotel. Indien u verkoudheidsklachten heeft vragen wij u om niet te komen.

Vanwege bovenstaande ontvangen we graag vóór woensdag 12 mei bericht over uw aanwezigheid bij de vergadering, met de vermelding of u deze fysiek of digitaal bij wilt wonen.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven