Siloah en Sonneborgh tekenen huurovereenkomst!

Sonneborgh en Siloah hebben de huurovereenkomst getekend voor de nieuwbouw in Yerseke.

Op dinsdag 22 februari 2022 hebben de heer A.L. Plomp (namens Siloah) en mevrouw Carola Boonen (namens Sonneborgh) formeel de huurovereenkomst ondertekend voor het nieuw te realiseren woon- en zorgcomplex op de kruising van de Molenlaan en de Damstraat te Yerseke.

Met de ondertekening van de overeenkomst is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van een nieuwbouwplan op het snijvlak van wonen en zorg. “Het ontwikkeltraject loopt al enige tijd.” zegt Carola Boonen. “Met het ondertekenen van deze huurovereenkomst markeren we het punt waarop we er vertrouwen in hebben dat het project ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden.”

Op de plaats van het voormalig zorgcentrum Vredelust komt een volledig nieuw woon- en zorgcomplex voor bewoners met een reformatorische identiteit en een zorg- en ondersteuningsvraag. De nieuwbouw omvat 31 duurzame, zelfstandige zorgappartementen voor ouderen in de huur- en koopsector alsmede 19 studio’s voor cliënten van Siloah met een reformatorische levensovertuiging en een verstandelijke beperking. ‘’De ondertekening is een kleine pennenstreek, maar een grote stap op weg naar de realisatie van een woon-zorglocatie voor Siloah’’, geeft dhr. Plomp aan. Naast de zelfstandige woningen en zorgstudio’s worden algemene ruimten gerealiseerd voor dagstructuur, samenkomst en het bieden van zorg.

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen