Oester Staete

In Yerseke wordt het oude zorgcentrum Vredelust vervangen door een nieuw woon- en zorgcomplex voor reformatorische ouderen en verstandelijk beperkten. Het project omvat 35 zelfstandige zorgwoningen en 19 zorgstudio’s, met faciliteiten zoals gemeenschappelijke ruimtes en een tuin, beheerd door Cedrah en Siloah.

Projectinformatie

Op de kruising van de Molenlaan en Damstraat te Yerseke maakt voormalig zorgcentrum Vredelust plaats voor een volledig nieuw woon- en zorgcomplex bedoelt voor ouderen met een reformatorische identiteit en een zorg- en ondersteuningsvraag.

De realisatie omvat 35 duurzame, zelfstandige zorgwoningen met zowel mogelijkheden tot huur en koop. Daarnaast wordt er een algemene ruimte gerealiseerd voor dagstructuur, samenkomst en het bieden van zorg. De zorg- en dienstverlening voor de bewoners van deze woningen wordt verzorgd door Cedrah.

Naast de 35 zelfstandige woningen worden er ook 19 zorgstudio’s gerealiseerd voor verstandelijke beperkten met een reformatorische achtergrond. Dit betreft 24-uurs zorg en wordt verzorgd door zorgorganisatie Siloah. Naast deze 19 studio’s wordt dit gedeelte van het complex voorzien van gezamenlijke huiskamers, 2 logeerkamers en facilitaire ruimtes. Aan de achterzijde wordt tevens een tuin gerealiseerd voor de bewoners.

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.