Woonzorgcomplex Haverweg

Aan de Haverweg in Rheden ontwikkelt Sonneborgh in samenwerking met Siza en Dunavast woonzorgcomplex Haverweg.

Projectinformatie

Aan de Haverweg te Rheden ontwikkelt Sonneborgh nauwe samenwerking met zorgorganisatie Siza het woonzorgcomplex Haverweg. Het woonzorgcomplex biedt na voltooiing een warm thuis voor 25 bewoners.

Op deze locatie wordt er zorgvuldig aandacht en ondersteuning geboden aan bewoners, volledig afgestemd op hun individuele behoeften. Het stimuleren van actieve deelname staat centraal, waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse methoden om de zintuigen te stimuleren. Dit alles vindt plaats in een omgeving die zowel veilig als huiselijk aanvoelt.

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.