Zonnehoeve

Het project Zonnehoeve in Apeldoorn omvat 39 zelfstandige, sociale huurwoningen in een woongebouw voor jongvolwassen cliënten van Riwis Zorg & Welzijn, gericht op zelfstandigheid en onafhankelijkheid.

Projectinformatie

In Apeldoorn hebben wij het project Zonnehoeve gerealiseerd. Zonnehoeve is een woongebouw met 39 zelfstandige, sociale huurwoningen voor cliënten van Riwis Zorg & Welzijn: jongvolwassenen met een zorg- en ondersteuningsvraag die worden begeleid naar een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven.

Het resultaat is een duurzaam en betaalbaar wooncomplex. Dit stelt Riwis in staat om duurzaam gezonde zorg te bieden aan één van de meest kwetsbare doelgroepen in onze samenleving. Met dit project leveren wij onze bijdrage in het terugdringen van het (toenemende) tekort aan geschikte en vooral betaalbare woningen voor deze doelgroep. Samen investeren we in de maatschappij van morgen!

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.