Het Amadeushuis

Aan Kerkweg Oost te Waddinxveen ontwikkelt Sonneborgh voor, en in nauwe samenwerking met, zorgorganisatie Fundis Het Amadeushuis.

Projectinformatie

Aan Kerkweg Oost te Waddinxveen ontwikkelt Sonneborgh voor, en in nauwe samenwerking met, zorgorganisatie Fundis Het Amadeushuis. Het Amadeushuis Waddinxveen biedt na voltooiing een warm thuis voor 27 ouderen met dementie. In het Amadeushuis zetten bewoners hun leven zoveel mogelijk voort zoals ze gewend zijn, met het voordeel van professionele zorg en servicegerichte dienstverlening binnen handbereik. In het ritme dat past bij de bewoner. Bewoners wonen zelfstandig in een open setting, al dan niet met hun partner. Het Amadeushuis is vernoemd naar de componist Wolfgang Amadeus Mozart. Muziek geeft kleur en sfeer aan de dag, en draagt bij aan herkenning en voorspelbaarheid. Daarom is muziek een belangrijk instrument in het Amadeushuis. Net als geuren, bewegen en eten.

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.