afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Vestalaan

In Rockanje worden 28 huurwoningen aan de Vestalaan gerenoveerd en verduurzaamd naar energielabel B, met een nieuwe gevel geïnspireerd door strandarchitectuur. Dit project zorgt voor een duurzame, aantrekkelijke woonomgeving in de nabijheid van de zee.

Projectinformatie

In Rockanje (gemeente Westvoorne) voeren wij groot onderhoud uit aan 28 zelfstandige huurwoningen aan de Vestalaan. Naast het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden wordt het gehele complex verduurzaamd van energielabel D naar B en krijgt de buitenzijde een volledig nieuwe uitstraling. De nieuwe gevel is vanwege de ligging van het complex, op steenworp afstand van de zee, geïnspireerd op strandarchitectuur. Tijdens de werkzaamheden blijft een deel van de appartementen bewoond.

Het resultaat is een duurzaam, aantrekkelijk en betaalbaar wooncomplex voor inwoners van Rockanje. Samen investeren we in de maatschappij van morgen!

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven