Het Gouden Hart Almere

Het Gouden Hart, onderdeel van Korian Nederland, ontwikkelde samen met Sonneborgh in Almere een locatie voor ouderenzorg. Deze organisatie biedt van zelfstandig wonen tot intensieve 24/7 zorg en begeleiding, met nadruk op persoonlijke aandacht en comfort voor kwetsbaar ouder wordende mensen.

Projectinformatie

In Almere ontwikkelden wij een locatie voor zorgorganisatie Het Gouden Hart. Het Gouden Hart is er voor mensen die kwetsbaar ouder worden. Van zelfstandig wonen met zorg op afstand tot 24/7 intensieve zorg en begeleiding. Op sfeervolle locaties biedt Het Gouden Hart niet alleen intensieve zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service om ervoor te zorgen dat ouderen een prettig leven kunnen leiden, zoals ze dat gewend zijn.

Het Gouden Hart is onderdeel van Korian Nederland. De Korian Groep is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor welzijn, zorg en ondersteuning van ouderen in Europa. Samen investeren we in de maatschappij van morgen!

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.