afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Boekholt

In Rotterdam wordt, in samenwerking met Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam, het voormalige woonzorgcomplex Boekholt getransformeerd tot een woongroep met 30 betaalbare, toekomstbestendige zorgwoningen.

Projectinformatie

In Rotterdam realiseren wij, in samenwerking met en in opdracht van Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam, de transformatie van het voormalig woonzorgcomplex Boekholt naar een woongroep met 30 betaalbare en toekomstbestendige zorgwoningen.

Het resultaat wordt een aantrekkelijke en moderne woonomgeving voor inwoners uit Rotterdam met een zorg- en ondersteuningsvraag. Samen investeren we in de maatschappij van morgen!

Bekijk meer projecten

Oplossingen voor de meest uitdagende opgaves

Ontwikkelen met Sonneborgh

Wilt u ook een project ontwikkelen op het snijvlak van wonen en zorg? Al een kwart eeuw zijn wij dé specialist op het (her)ontwikkelen van woon- en zorgvastgoed. We begrijpen de uitdagingen van onze partners en de behoeften van hun doelgroepen. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van eerste initiatief tot ontwikkeling, realisatie en zelfs eindbelegging. Creatief, samen en volledig transparant. Dit stelt ons in staat om maatwerk oplossingen te creëren voor de meest uiteenlopende projecten.

Schimmelt 30, 5611 ZX Eindhoven
Postbus 1787, 5602 BT Eindhoven