Profiteer van 7,6% rendement met zorgvastgoed

Beleg nu in Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Vraag nu informatie aan

Ja, ik ben geinteresseerd in de december actie en ik ontvang graag alle informatie over Zorgwoningfonds Sonneborgh IV. 

"*" geeft vereiste velden aan

Deelname aan het fonds
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vilente Het Beekdal 1200x628

Vraag nu vrijblijvend informatie aan

Ontvang alle documentatie over Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

"*" geeft vereiste velden aan

Deelname aan het fonds
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over het fonds

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV belegt in de herontwikkeling en exploitatie van drie woon-zorgcomplexen in Cuijck, Rheden en Rotterdam. De objecten worden verbouwd en verduurzaamd en na oplevering voor 15 en 20 jaar verhuurd aan drie professionele zorgorganisaties voor 120 bewoners met een zorg- en ondersteuningsvraag.

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV richt zich op beleggers die een deel van hun vermogen veilig en maatschappelijk betrokken willen laten renderen in de stabiele groeimarkt van zorgvastgoed. De vergrijzing, woningtekorten én langjarige huurcontracten van professionele zorgorganisaties maakt dat dit fonds een stabiele en veilige belegging is die goed past in een solide beleggingsstrategie voor u of uw (klein)kinderen.

De woonzorgcomplexen

object_cuijk
Cuijk

Dit object, gelegen aan de Gildekamp 8 te Cuijk, betreft een voormalig kantoorpand dat wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 36 zorgstudio’s. Na oplevering (najaar 2023) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Woonzorgnet ten behoeve van haar cliënten.

rheden
Rheden

Dit object, gelegen aan de Haverweg 57 te Rheden, betreft een bestaand zorgcomplex dat wordt verduurzaamd en uitgebreid middels optopping naar 25 zorgstudio’s. Na oplevering (voorjaar 2024) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Siza ten behoeve van haar cliënten.

object_rotterdam
Rotterdam

Dit object, gelegen aan de Marthalaan 2a, 2b en 16 en Othelloweg 251 te Hoogvliet, betreft een begane grond van een groter wooncomplex. Het object wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 59 zorgstudio’s voor ouderen met dementie en voor 20 jaar gehuurd door Humanitas.

Beleggen met een stabiel financieel en maatschappelijk rendement

Over Sonneborgh

Sonneborgh is een ontwikkelaar én belegger uit Eindhoven gespecialiseerd in zorgvastgoed. Ruim 25 jaar ontwikkelen wij vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Als geen ander weten wij kennis van de zorgsector, en de uitdagingen waar de sector voor staat, te combineren met onze ervaring in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van vastgoed.

Sinds 2015 investeren wij zelf actief in zorgvastgoed door het initiëren van vastgoedbeleggingsfondsen. Fondsen met kwalitatief en betaalbaar Nederlands zorgvastgoed. Regelmatig bieden wij beleggers de gelegenheid om te participeren in onze projecten via deze zorgwoningfondsen.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Zo ook het participeren in het Fonds. Voor een goede beoordeling van de risico’s is het van belang kennis te nemen van het Investeringsmemorandum. De risico’s, alsmede andere (markt)omstandigheden, kunnen tot gevolg hebben dat negatieve waarde fluctuaties optreden en rendementen lager uitkomen dan het geprognosticeerde rendement.

Het Fonds is een beleggingsfonds in de zin van de Wft. Vanwege het feit dat a) de Beheerder (Sonneborgh Beheer BV) minder dan € 100 miljoen aan activa middels beleggingsfondsen onder beheer heeft en b) de Participaties worden aangeboden met een afname van ten minste € 100.000,- per Participant mogen de Participaties worden aangeboden en het Fonds worden beheerd zonder vergunning van de AFM. Tevens geldt geen verplichting een door de AFM goedgekeurd prospectus algemeen verkrijgbaar te stellen. Het Fonds en de Beheerder zijn ingeschreven in het register beleggingsinstellingen (in het deel geregistreerde AIFMs) dat wordt gehouden door de AFM. Het Investeringsmemorandum is geen prospectus dat is goedgekeurd door de AFM.

Benieuwd of dit fonds past binnen uw portefeuille?

Plan een persoonlijke kennismaking met onze investment managers

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.