afm3_vrijstelling_dubbel-1177x146
afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Profiteer van 7,6% rendement met zorgvastgoed

Beleg nu in Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Vraag nu informatie aan

Ja, ik ben geïnteresseerd in investeren in zorgvastgoed met een stabiel financieel en maatschappelijk rendement en ontvang graag alle informatie over dit fonds. 

"*" geeft vereiste velden aan

Deelname aan het fonds
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag nu vrijblijvend informatie aan

Ja, ik ben geïnteresseerd in investeren in zorgvastgoed met een stabiel financieel en maatschappelijk rendement en ontvang graag alle informatie over dit fonds. 

"*" geeft vereiste velden aan

Deelname aan het fonds
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Profiteer van een eenmalig bonusrendement van 2,5% over uw deelnamesom!

Schrijf u uiterlijk 30 juni in en ontvang eenmalig een bonusrendement ter hoogte van 2,5% over uw deelnamesom. Hiermee verhoogt u uw direct rendement dit jaar nog naar 7,25%!

Over het fonds

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV belegt in de herontwikkeling en exploitatie van drie woon-zorgcomplexen in Cuijk, Rheden en Rotterdam. De objecten worden verbouwd en verduurzaamd en na oplevering voor 15 en 20 jaar verhuurd aan drie professionele zorgorganisaties voor 120 bewoners met een zorg- en ondersteuningsvraag.

Bereken uw rendement

U wilt beleggen met:

[input]
100000

Uw verwachte rendement:

(([input]*0.0425)*10)+([input]*0.305)

Het verwachte rendement is gebaseerd op een direct rendement van 4,25% en een verwacht totaal rendement van 7,3%. Download het Investeringsmemorandum voor alle informatie. 

De objecten

object_cuijk
Cuijk

Dit object, gelegen aan de Gildekamp 8 te Cuijk, betreft een voormalig kantoorpand dat wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 36 zorgstudio’s. Na oplevering (najaar 2023) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Woonzorgnet ten behoeve van haar cliënten.

rheden
Rheden

Dit object, gelegen aan de Haverweg 57 te Rheden, betreft een bestaand zorgcomplex dat wordt verduurzaamd en uitgebreid middels optopping naar 25 zorgstudio’s. Na oplevering (voorjaar 2024) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Siza ten behoeve van haar cliënten.

object_rotterdam
Rotterdam

Dit object, gelegen aan de Marthalaan 2a, 2b en 16 en Othelloweg 251 te Hoogvliet, betreft een begane grond van een groter wooncomplex. Het object wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 59 zorgstudio’s voor ouderen met dementie en voor 20 jaar gehuurd door Humanitas.

Beleggen met een stabiel financieel en maatschappelijk rendement

Over Sonneborgh

Sonneborgh is al ruim 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen en beleggen in vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Sinds 2015 initieert en beheert Sonneborgh zorgvastgoed beleggingsfondsen voor particuliere beleggers. Fondsen met kwalitatief Nederlands vastgoed, langjarige huurcontracten van professionele huurders én een stabiel financieel en maatschappelijk rendement.

Sonneborgh is initiatiefnemer en beheerder van Zorgwoningfonds Hermelijn 15, Zorgwoningfonds Het Beekdal, Zorgwoningfonds Marnix Staete,  Zorgwoningfonds Sonneborgh IV en Zorgwoningfonds Oester Staete.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Zo ook het participeren in het Fonds. Voor een goede beoordeling van de risico’s is het van belang kennis te nemen van het Investeringsmemorandum. De risico’s, alsmede andere (markt)omstandigheden, kunnen tot gevolg hebben dat negatieve waarde fluctuaties optreden en rendementen lager uitkomen dan het geprognosticeerde rendement.

Het Fonds is een beleggingsfonds in de zin van de Wft. Vanwege het feit dat a) de Beheerder (Sonneborgh Beheer BV) minder dan € 100 miljoen aan activa middels beleggingsfondsen onder beheer heeft en b) de Participaties worden aangeboden met een afname van ten minste € 100.000,- per Participant mogen de Participaties worden aangeboden en het Fonds worden beheerd zonder vergunning van de AFM. Tevens geldt geen verplichting een door de AFM goedgekeurd prospectus algemeen verkrijgbaar te stellen. Het Fonds en de Beheerder zijn ingeschreven in het register beleggingsinstellingen (in het deel geregistreerde AIFMs) dat wordt gehouden door de AFM. Het Investeringsmemorandum is geen prospectus dat is goedgekeurd door de AFM.

Benieuwd of zorgvastgoed past binnen uw portefeuille?

Plan een persoonlijke kennismaking met onze investment managers

Plan een persoonlijke kennismaking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.