afm3_vrijstelling_dubbel-1177x146
afm1_vrijstelling_dubbel-2358x80

Profiteer van 5,1% direct rendement met zorgvastgoed

Investeer in Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Ontvang 2,5% bonusrendement bij deelname voor 1 juli

zwf4_hero_2

Over het fonds

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV investeert in de herontwikkeling en exploitatie van drie woon- en zorgcomplexen. Deelnemen aan dit fonds is beleggen in inflatiebestendig vastgoed in een stabiele groeimarkt met de zekerheid van een stabiele kasstroom door langjarige huurcontracten van financieel gezonde zorgorganisaties. Vanaf juni 2024 zijn alle objecten volledig verhuurd met een 100% bezettingsgraadgarantie.

Deelnemers ontvangen ieder kwartaal een direct rendement en profiteren van 85% winstdeling in de waardeontwikkeling van het vastgoed. Het verwacht totaalrendement bij aanvang van het fonds was 7,6% per jaar, waarvan gemiddeld 5,1% jaarlijks als direct rendement wordt uitgekeerd.

Doordat het eerste fondsjaar verstreken is bedraagt het totaalrendement voor nieuwe deelnemers over de resterende looptijd naar verwachting 8,1% per jaar, waarvan gemiddeld 5,35% jaarlijks wordt uitgekeerd als direct rendement.

Vraag nu informatie aan

Ja, ik ben geïnteresseerd in investeren in zorgvastgoed met een stabiel financieel en maatschappelijk rendement en ontvang graag alle informatie over dit fonds. 

"*" geeft vereiste velden aan

Deelname aan het fonds
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De objecten

object_cuijk
Cuijk

Dit object, gelegen aan de Gildekamp 8 te Cuijk, betreft een voormalig kantoorpand dat wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 36 zorgstudio’s. Na oplevering (najaar 2023) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Woonzorgnet ten behoeve van haar cliënten.

rheden
Rheden

Dit object, gelegen aan de Haverweg 57 te Rheden, betreft een bestaand zorgcomplex dat wordt verduurzaamd en uitgebreid middels optopping naar 25 zorgstudio’s. Na oplevering (voorjaar 2024) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Siza ten behoeve van haar cliënten.

object_rotterdam
Rotterdam

Dit object, gelegen aan de Marthalaan 2a, 2b en 16 en Othelloweg 251 te Hoogvliet, betreft een begane grond van een groter wooncomplex. Het object wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 59 zorgstudio’s voor ouderen met dementie en voor 20 jaar gehuurd door Humanitas.

Neem nu contact op

Wij begrijpen goed dat u graag eerst persoonlijk kennis wilt maken voordat u investeert in een zorgwoningfonds. Maak een afspraak via onderstaande knop of bel naar 040 303 21 23 of stuur een e-mail naar fondsbeheer@sonneborgh.nl.

Arjan Kuijpers

Commercieel Directeur
Sonneborgh - 044 - 3889

Mark Drijver

Investment Manager
Sonneborgh - 049 - 3934

Topy van de Kant

Relatiebeheer

Over Sonneborgh

Sonneborgh is al ruim 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen en beleggen in vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Sinds 2015 initieert en beheert Sonneborgh zorgvastgoed beleggingsfondsen voor particuliere beleggers. Fondsen met kwalitatief Nederlands vastgoed, langjarige huurcontracten van professionele huurders én een stabiel financieel rendement.

Sonneborgh is initiatiefnemer en beheerder van Zorgwoningfonds Hermelijn 15, Zorgwoningfonds Het Beekdal, Zorgwoningfonds Marnix Staete, Zorgwoningfonds Sonneborgh IV en Zorgwoningfonds Oester Staete.