afm1_vrijstelling_prospectus-2357x80

Investeer in Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Ontvang 2,5% bonusrendement bij deelname voor 1 juli

zwf_hero_5

Over het fonds

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV investeert in de herontwikkeling en exploitatie van drie woon- en zorgcomplexen in Cuijk, Rheden en Rotterdam. Deelnemen aan dit fonds is beleggen in inflatiebestendig vastgoed in een sterke groeimarkt met de zekerheid van een stabiele kasstroom door langjarige huurcontracten van financieel gezonde zorgorganisaties. Vanaf juni 2024 zijn alle objecten volledig verhuurd met een 100% bezettingsgraadgarantie.

Als deelnemer ontvangt u ieder kwartaal een rendementsuitkering en profiteert u van 85% winstdeling in de waardeontwikkeling van het vastgoed. Het verwacht totaalrendement over de looptijd is 7,6% per jaar, waarvan gemiddeld 5,1% jaarlijks wordt uitgekeerd als direct rendement. 

Deelnemen kan vanaf € 100.000,- en er worden geen emissiekosten in rekening gebracht.

Vraag informatie aan

Ja, ik ben geïnteresseerd in investeren in zorgvastgoed met een stabiel financieel en maatschappelijk rendement en ontvang graag alle informatie over dit fonds. 

De objecten

object_cuijk
Cuijk

Dit object, gelegen aan de Gildekamp 8 te Cuijk, betreft een voormalig kantoorpand dat wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 36 zorgstudio’s. Na oplevering (najaar 2023) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Woonzorgnet ten behoeve van haar cliënten.

rheden
Rheden

Dit object, gelegen aan de Haverweg 57 te Rheden, betreft een bestaand zorgcomplex dat wordt verduurzaamd en uitgebreid middels optopping naar 25 zorgstudio’s. Na oplevering (voorjaar 2024) wordt het woonzorgcentrum voor 15 jaar gehuurd door Siza ten behoeve van haar cliënten.

object_rotterdam
Rotterdam

Dit object, gelegen aan de Marthalaan 2a, 2b en 16 en Othelloweg 251 te Hoogvliet, betreft een begane grond van een groter wooncomplex. Het object wordt verduurzaamd en getransformeerd naar 59 zorgstudio’s voor ouderen met dementie en voor 20 jaar gehuurd door Humanitas.

Neem contact op

Wij begrijpen goed dat u graag eerst persoonlijk kennis wilt maken voordat u investeert in een zorgwoningfonds. Maak een afspraak via onderstaande knop of bel naar 040 303 21 23 of stuur een e-mail naar fondsbeheer@sonneborgh.nl.

Arjan Kuijpers

Commercieel Directeur
Sonneborgh - 044 - 3889

Mark Drijver

Investment Manager
Sonneborgh - 049 - 3934

Topy van de Kant

Relatiebeheer

U wilt beleggen met:

[input]
100000

Uw rendement:

(([input]*0.051)*10)+([input]*0.25)

Dit verwacht rendement is gebaseerd op een gemiddeld direct rendement van 5,1% per jaar en een verwacht indirect rendement van 2,5% per jaar bij de verkoop van het vastgoed, berekend over de gehele looptijd van het fonds.

Over Sonneborgh

Sonneborgh is al ruim 25 jaar dé specialist in het ontwikkelen en beleggen in vastgoed op het snijvlak van wonen en zorg. Sinds 2015 initieert en beheert Sonneborgh zorgvastgoed beleggingsfondsen voor particuliere beleggers. Fondsen met kwalitatief Nederlands vastgoed, langjarige huurcontracten van professionele huurders én een stabiel financieel rendement.

Sonneborgh is initiatiefnemer en beheerder van Zorgwoningfonds Hermelijn 15, Zorgwoningfonds Het Beekdal, Zorgwoningfonds Marnix Staete, Zorgwoningfonds Sonneborgh IV en Zorgwoningfonds Oester Staete.