Even voorstellen: onze nieuwe collega Karel

Sinds kort hebben wij ons team versterkt met de komst van Karel. Graag introduceren we onze nieuwe projectmanager aan je. 

Karel, vertel eens wat over jezelf
Ik ben Karel – 31 jaar – en woon samen met mijn vriendin Loes in Someren. Ik voetbal drie keer per week in het 3e elftal van Someren. Naast voetbal is muziek één van mijn grote passies en breid ik graag mijn platencollectie uit. Tevens vind ik het leuk om naar een concert of festival te gaan.

Wat gaat je bij ons doen?
Als projectmanager ga ik samen met mijn collega’s de projecten in goed banen én binnen de afgesproken kaders gaan leiden. Ik zal voornamelijk vanaf de VO-fase tot en met de oplevering en nazorg van het project betrokken zijn.

Wat is jouw achtergrond?
Nadat ik mijn HBO-studie had afgerond ben ik begonnen als zelfstandig makelaar in de woningmarkt. Hier heb ik 4,5 jaar met veel plezier in gewerkt maar toch had ik het gevoel dat ik iets miste en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarna ben ik begonnen bij een grote aannemer in de retail, office en hospitality. Hier ben ik onder andere verantwoordelijk geweest voor de realisatie van diverse winkels en kantoren van bekende namen in de retail.

Tot slot, wat zijn je verwachtingen bij ons?
Dat ik samen met mijn collega’s mooie projecten ga realiseren. Tevens hoop ik dat ik met mijn opgedane ervaring een steentje kan bijdrage aan de ontwikkelingen van Sonneborgh.

Bedankt Karel voor deze introductie. Welkom in het team en we wensen je veel plezier en succes toe!

Deel op:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Sonneborgh

Ik schrijf mij graag in voor de nieuwsbrief over:
Algemeen
Fondsen