BELEGGEN

Sonneborgh is een ontwikkelaar, belegger en exploitant van maatschappelijk vastgoed. Sinds 1997 ontwikkelen wij maatschappelijk vastgoed in de sectoren onderwijs, (betaalbaar) wonen, zorg en sport. Dit doen wij samen met ons dochterbedrijf Coresta. U heeft de mogelijkheid om te investeren in vastgoed van Sonneborgh.

BELEGGEN IN MAATSCHAPPELIJK VASTGOED

Wij bouwen aan een aantrekkelijke wereld voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving. Veilige en geborgen leefomgevingen voor ouderen, inspirerende leeromgevingen voor kinderen of gewoon goede en betaalbare woningen. Dat is waar het om gaat en dat is waar wij voor staan! Wij zijn op zoek naar investeerders die als partner betrokken willen zijn bij het realiseren van deze missie. Bent u geïnteresseerd in een duurzaam partnerschap door te investeren in maatschappelijk vastgoed? Als betrokken belegger ontvangt u een eerlijke vergoeding voor uw geïnvesteerd vermogen.

DE AMBITIE VAN SONNEBORGH

Het is onze ambitie om in 2026 in Nederland een maatschappelijke vastgoedportefeuille op te bouwen en te beheren ter grootte van € 100 miljoen. Op dit moment hebben wij één project in exploitatie en vier projecten in ontwikkeling. Onze pijplijn bestaat uit 15 nieuwe projecten. Om onze groeiambitie te realiseren zijn wij op zoek naar partners die ons van het benodigde kapitaal voorzien om alle kansen om te zetten in gezonde beleggingen c.q. exploitaties. 

UW RENDEMENT

Wij beschouwen een project als haalbaar wanneer wij u een rendement kunnen bieden vanaf 5% op uw geïnvesteerd vermogen. Indien u zelf bancair financiert, dan kunt u door middel van leverage zelfs een hoger rendement behalen. Wij hebben op voorhand geen uitgesproken voorkeur voor de juridische vorm waarin deze samenwerking plaats dient te vinden. Dit bespreken wij graag nader met u door middel van een verdere verkenning en onderlinge afstemming.

WORD PARTNER VAN SONNEBORGH

Bent op zoek naar mogelijkheden om duurzaam en maatschappelijk betrokken te investeren in vastgoed? Dan bieden wij u de mogelijkheid via Sonneborgh te beleggen in maatschappelijk vastgoed. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

GA TERUG