Exclusieve uitnodiging voor een meet & greet met Sonneborgh!

Met genoegen nodig ik u uit voor onze Investor Relations dagen op 12, 13 en 14 december aanstaande. Wij bieden u de unieke gelegenheid om op de bouw van één van onze zorgprojecten te komen kijken én persoonlijk kennis te maken met de directie en onze relatiemanagers.

hero_oesterstaete_5.png

Programma & informatie

Tijdens deze dagen organiseren wij exclusieve rondleidingen op de bouw van Zorgresidentie Het Gouden Hart, een woon-zorgcomplex in Almere dat is ontwikkeld en gerealiseerd door Sonneborgh.

Dit geeft u de gelegenheid om zorgvastgoed van dichtbij te ervaren, vragen te stellen en een beter begrip te krijgen van de ontwikkelingen in de sector en de impact van onze fondsen op de samenleving.

Daarnaast biedt het ons de kans om onze visie op zorgvastgoed met u te delen over waarom zorgvastgoed een veilige haven is in de huidige turbulente tijden. Uiteraard informeren wij u ook over investeringsmogelijkheden bij Sonneborgh.

Wij vertrouwen in de kracht van persoonlijke connecties en zijn enthousiast om u te verwelkomen. Graag verneem ik of wij op uw aanwezigheid mogen rekenen. U kunt uw deelname bevestigen door het formulier in te vullen of stuur een e-mail naar fondsbeheer@sonneborgh.nl.

Wij kijken er naar uit u persoonlijk te ontmoeten op 12, 13 of 14 december!

Nu aanmelden

Vul uw gegevens in en wij bellen u voor het maken van een afspraak op 12 of 13 december. 
14 december is volledig ingeschreven. 

De locatie

Midden in het groene Laterna Magikapark in Almere ontwikkelt Sonneborgh een nieuwe particuliere zorgresidentie voor zorgorganisatie Het Gouden Hart, onderdeel van Korian Nederland.

Deze organisatie biedt van zelfstandig wonen tot intensieve 24/7 zorg en begeleiding, met nadruk op persoonlijke aandacht en comfort voor kwetsbaar ouder wordende mensen.

Het Gouden Hart | Almere | Sonneborgh