Autoriteit Financiële Markten | AFM

Ontvang gratis het investeringsmemorandum van Zorgwoningfonds Sonneborgh IV

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV is een initiatief van Sonneborgh. Het fonds belegt in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van drie woon- en zorgcomplexen in Cuijk, Rheden en Rotterdam. De objecten worden na oplevering langjarig verhuurd aan reguliere zorgorganisaties.

Direct aanvragen

Over het Fonds

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV is een initiatief van Sonneborgh. Het fonds belegt in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van drie woon- en zorgcomplexen in Cuijk, Rheden en Rotterdam. De objecten worden na oplevering langjarig verhuurd aan reguliere zorgorganisaties (minimaal 15 jaar) voor in totaal 120 (jong)volwassenen en ouderen met een zorgvraag.

Rendement

  • Geprognosticeerd direct rendement: 4,75%

  • Geprognosticeerd totaal rendement: 7,50%

  • Deelname vanaf € 100.000,-

  • Geen emissiekosten

Waarom deelnemen aan dit fonds?

Het fonds biedt particuliere beleggers de gelegenheid te investeren in duurzaam en betaalbaar vastgoed in een stabiele groeimarkt met de zekerheid van langjarige huurcontracten. Deelnemers ontvangen ieder kwartaal een aantrekkelijk en stabiel rendement en delen mee in de waardeontwikkeling van het vastgoed. De beoogde looptijd van het fonds is 7 tot 10 jaar. Deelnemen kan vanaf € 100.000,-. Er worden geen emissiekosten in rekening gebracht. U kunt zich nu direct inschrijven waarna het fonds naar verwachting start in juli 2023.

Lees meer over het fonds

Vraag nu gratis het investeringsmemorandum aan

Ontvang gratis en geheel vrijblijvend het investeringsmemorandum van Zorgwoningfonds Sonneborgh IV via e-mail. Vul uw gegevens in en ontvang het investeringsmemorandum direct in uw e-mail.

Naam
Deelname aan het fonds(Vereist)
Hidden
Minimale deelname vanaf € 100.000,-
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De op deze website vermelde informatie is van algemene aard, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Bedoelde informatie omvat geen aanbod tot het nemen van deelnemingsrechten in het hier bedoelde beleggingsfonds noch een uitnodiging tot het doen van een dergelijk aanbod. De beleggingsinstelling Sonneborgh Beheer B.V. is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Zorgwoningfonds Sonneborgh IV is een initiatief van Sonneborgh Beheer BV. Sonneborgh Beheer BV stelt zich ten doel het initiëren en beheren van beleggingen voor particuliere en institutionele beleggers door hen te laten participeren in vastgoed gerelateerde beleggingen met een stabiel rendement.

Sonneborgh Beheer BV is een dochtermaatschappij van Sonneborgh Holding BV. Sonneborgh ontwikkelt al bijna een kwart eeuw maatschappelijk vastgoed in de sectoren wonen, zorg, onderwijs en sport. Sinds 2015 investeert Sonneborgh actief in zorgvastgoed door het initiëren van vastgoed beleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. Vastgoedfondsen met kwalitatief Nederlands woon- en zorgvastgoed en een stabiel en aantrekkelijk financieel én maatschappelijk rendement. Het investeringsbeleid van Sonneborgh is gericht op duurzame groei door middel van gerichte acquisities van zowel ontwikkelprojecten als van bestaand vastgoed (sale-and-leaseback).

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Zo ook het participeren in het Fonds. Voor een goede beoordeling van de risico’s is het van belang kennis te nemen van het Investeringsmemorandum. De risico’s, alsmede andere (markt)omstandigheden, kunnen tot gevolg hebben dat negatieve waarde fluctuaties optreden en rendementen lager uitkomen dan het geprognosticeerde rendement.

Het Fonds is een beleggingsfonds in de zin van de Wft. Vanwege het feit dat a) de Beheerder (Sonneborgh Beheer BV) minder dan € 100 miljoen aan activa middels beleggingsfondsen onder beheer heeft en b) de Participaties worden aangeboden met een afname van ten minste € 100.000,- per Participant mogen de Participaties worden aangeboden en het Fonds worden beheerd zonder vergunning van de AFM. Tevens geldt geen verplichting een door de AFM goedgekeurd prospectus algemeen verkrijgbaar te stellen. Het Fonds en de Beheerder zijn ingeschreven in het register beleggingsinstellingen (in het deel geregistreerde AIFMs) dat wordt gehouden door de AFM. Het Investeringsmemorandum is geen prospectus dat is goedgekeurd door de AFM.