Vacature: Projectmanager (fulltime)


Wij zijn Sonneborgh, ontwikkelaar én belegger in maatschappelijk vastgoed. Sinds 2015 richten wij ons volledig op het ontwikkelen, realiseren en in belegging nemen van zorgvastgoed. En met succes!

Om kwalitatief invulling te blijven geven aan onze projecten en de groei van onze portefeuille, zoeken we per direct uitbreiding van ons team. Dus ben jij een jonge, ambitieuze en communicatief sterke projectmanager? Is het jouw ambitie om te werken aan inspirerende en duurzame woonomgevingen? En wil je graag jouw bijdrage leveren aan de groei van een mooie vastgoedportefeuille en onze organisatie een impuls geven? Dan is deze vacature voor jou!

Functieomschrijving

Als projectmanager maak je deel uit van een klein maar gedreven team en ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van jouw projecten. Dit zijn voornamelijk nieuwbouw en renovatie projecten op het snijvlak van wonen en zorg. Je zorgt ervoor dat jouw projecten worden gerealiseerd binnen overeengekomen prestatie-eisen en bewaakt deze aan de hand van de GOTIK beheers-aspecten. Je neemt graag de leiding en motiveert en inspireert je collega’s en de bouwpartners. Je bent in jouw projecten voor onze opdrachtgevers het gezicht en aanspreekpunt namens Sonneborgh. In deze rol voel jij je ook prettig.

Functie-eisen

Word jij hier enthousiast van en voldoe jij aan de volgende eisen? Reageer dan snel!

  • Een afgeronde relevante opleiding (HBO/WO)
  • Bij voorkeur 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In staat om jouw kennis te combineren met een commerciële gedrevenheid
  • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk
  • Kennis van grafische tekenprogramma’s zoals Autocad en Revit
  • Kennis van BIM software zoals Navisworks/ Solibri/ Tekla Bimsight

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een fulltime dienstverband voor een veelzijdige en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je standplaats is Eindhoven maar je projecten bevinden zich in heel Nederland. Dit doe je niet alleen, maar met een team enthousiaste collega’s in een ondernemende organisatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij de projectmanager die wij zoeken? Stuur je cv met begeleidend schrijven naar hrm@sonneborgh.nl of bel 040 – 303 21 23 en vraag naar Jeroen van Oudenaarden voor meer informatie!