Home/Nieuws, Vacatures/Vacature: Financieel Controller

Vacature: Financieel Controller

(vanaf 32 uur)

Word jij gelukkig van cijfers en wil jij ons groeiende bedrijf naar een hoger niveau brengen? Reageer dan direct op deze uitdagende vacature!

Over ons

Sonneborgh is ontwikkelaar én belegger in maatschappelijk vastgoed. Duurzaam, kwalitatief vastgoed met een stabiel financieel én maatschappelijk rendement. Dat is waar wij voor staan. Wij creëren oplossingen voor de meest uiteenlopende opgaves. Betrokken, transparant en oplossingsgericht. Samen investeren we in de maatschappij van morgen!

Sonneborgh is gevestigd in het centrum van Eindhoven en bestaat uit een dynamisch team met 20 collega’s.

Functie omschrijving

Als Financieel controller word je onderdeel van de staffunctie van de organisatie. De organisatie bestaat uit een veelvoud aan processen, waaronder Sales & Acquisitie, Dealmaking, Design & Build en Asset, Property en Fundmanagement.

Je bent samen met de Business Controller verantwoordelijk voor de financiële administratie van ons hele bedrijf. Dit betreft onder andere de crediteuren-, debiteuren-, en fiscale administratie. Je bent verantwoordelijk voor een kloppende boekhouding, het bewaken van budgetten en het signaleren van opvallendheden. Je zorgt voor periodieke voortgangsrapportages en adviseert de Business Controller en andere collega’s bij financieel-administratieve vraagstukken. Je verzorgt de aangiften van alle vennootschappen en stelt samen met de Business Controller de informatie voor de jaarstukken samen.

Je bent thuis in de administratieve organisatie, accuraat, pro-actief en denkt mee over de verdere optimalisatie van administratieve processen binnen de organisatie.

Functie- eisen

• Een afgeronde financiële of fiscale opleiding op minimaal HBO-niveau;
• Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Analytisch, financieel vaardig en nauwkeurig in de verwerking van cijfers;
• Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk;
• Kennis van boekhoudkundige programma’s zoals AFAS of Exact en vanzelfsprekend van de gebruikelijke Microsoft Office applicaties.

Wat bieden wij?

Met een kleinschalig team werken we aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten door heel Nederland. Ons kantoor ligt midden in Eindhoven, naast het centraal station. Wij bieden een goed marktconform salaris, gebaseerd op kennis en ervaring, en bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een verdere verbreding van de functie met werkzaamheden op het gebied van ICT zijn bespreekbaar.

Solliciteren

Ben jij de Financieel Controller die wij zoeken? Solliciteer dan direct door jouw CV en brief met motivatie te sturen naar HRM@sonneborgh.nl of bel 040 – 303 21 23 voor meer informatie!