Onroerend goed beleggingsfondsen van Sonneborgh2023-02-16T17:19:38+02:00

Beleg in onroerend goed beleggingsfondsen

Onroerend goed beleggingsfondsen van Sonneborgh

Kwalitatieve onroerend goed beleggingsfondsen met duurzaam Nederlands zorgvastgoed met een aantrekkelijk financieel én maatschappelijk rendement. Dat is waar Sonneborgh voor staat.

ZORGWONINGFONDS IV
Direct contact
Beleggen in zorgvastgoed van Sonneborgh
0
Fondsen
0
Woningen
0
Fondskapitaal

Stabiel en eerlijk rendement

Waarom investeren in onroerend goed beleggingsfondsen?

De uitdaging op het gebied van wonen en zorg is enorm. In het afgelopen decennium zijn er veel veranderingen doorgevoerd om de zorg betaalbaar te houden, maar de groei van het aantal ouderen zet zich de komende jaren voort. Het aantal mensen boven de 75 jaar zal tegen 2050 verdubbelen tot 2,95 miljoen. Samen met deze ontwikkeling neemt ook de vraag naar geschikte woningen voor zorg sterk toe.

Om deze vraag te beantwoorden ontwikkelt en beheerd Sonneborgh verschillende onroerend goed beleggingsfondsen die voornamelijk investeren in zorgvastgoed. Hiermee behaalt u een eerlijk financieel en maatschappelijk rendement.

Real estate fondsen van Sonneborgh

onroerend goed beleggingsfondsen met zorgvastgoed: een interessante investering?

Beleg nu in onroerend goed beleggingsfondsen van Sonneborgh

Bekijk hier onze meest recente fondsen en aankondigingen van nieuwe beleggingsmogelijkheden.

Vaak gestelde vragen over onroerend goed beleggingsfondsen

Hoeveel geld moet ik investeren om te kunnen deelnemen aan een onroerend goed beleggingsfonds?2023-02-16T17:16:53+02:00

Het minimumbedrag dat u moet investeren om deel te nemen aan een onroerend goed beleggingsfonds kan verschillen per fonds. Beleggen in fondsen van Sonneborgh kan meestal vanaf € 100.000,-.

Wat is een onroerend goed beleggingsfonds?2023-02-16T17:09:13+02:00

Een onroerend goed beleggingsfonds is een beleggingsinstrument dat investeerders de mogelijkheid biedt om te beleggen in een portefeuille van vastgoedprojecten, zonder de volledige kosten van het kopen van onroerend goed te dragen. Sonneborgh biedt voornamelijk Zorgwoningfondsen aan. Deze fondsen beleggen in primair in zorgvastgoed.

Hoe verschilt een onroerend goed beleggingsfonds van het kopen van onroerend goed?2023-02-16T17:02:32+02:00

Het belangrijkste verschil tussen het kopen van onroerend goed en het investeren in een onroerend goed beleggingsfonds is dat bij het kopen van onroerend goed de belegger de volledige kosten van de aankoop draagt, terwijl bij een beleggingsfonds de kosten worden gedeeld tussen meerdere beleggers. Ook kunnen onroerend goed beleggingsfondsen spreiding van risico bieden en gemakkelijker toegang bieden tot de vastgoedmarkt.

Hoe selecteer ik het juiste onroerend goed beleggingsfonds om in te investeren?2023-02-16T17:13:49+02:00

Het is belangrijk om verschillende onroerend goed beleggingsfondsen te onderzoeken voordat u investeert. Enkele factoren om te overwegen zijn: track record van het fonds, de ervaring en expertise van het managementteam, de vastgoedportefeuille van het fonds, de beleggingsdoelstellingen en risicobereidheid van het fonds en de kostenstructuur van het fonds.

De fonsen van Sonneborgh investeren in duurzaam en betaalbaar vastgoed in een stabiele groeimarkt met de zekerheid van langjarige huurcontracten.

Hoe werkt een onroerend goed beleggingsfonds?2023-02-16T17:10:38+02:00

Een onroerend goed beleggingsfonds haalt geld op bij diverse beleggers en investeert deze middelen in vastgoedprojecten, zowel in aankoop, ontwikkeling als beheer. Het fonds genereert opbrengsten uit huurinkomsten, rentebetalingen en de verkoop van onroerend goed.

Wat zijn de voordelen van het investeren in onroerend goed beleggingsfondsen?2023-02-16T17:11:54+02:00

Een van de belangrijkste voordelen van het investeren in onroerend goed beleggingsfondsen is dat investeerders kunnen profiteren van de potentiële voordelen van vastgoedbeleggingen, zoals inkomsten uit huur en waardegroei, zonder de volledige kosten van het kopen van onroerend goed te dragen. Andere voordelen zijn spreiding van risico, professioneel beheer van de vastgoedportefeuille en gemakkelijkere toegang tot de vastgoedmarkt.

Elk onroerend goed beleggingsfonds van Sonneborgh heeft zijn eigen kenmerken, rendementen en risico. Bekijk de beschikbare fondsen van Sonneborgh.

Hoe vaak worden winsten uitgekeerd en hoeveel rendement kan ik verwachten?2023-02-16T17:14:51+02:00

De frequentie van winstuitkeringen varieert per onroerend goed beleggingsfonds en is afhankelijk van de beleggingsstrategie. De meeste fondsen van Sonneborgh  keren winst uit op drie maandelijkse basis. Het rendement dat u kunt verwachten, is ook afhankelijk van de beleggingsstrategie en kan variëren van fonds tot fonds.

Wat zijn de risico’s van het investeren in onroerend goed beleggingsfondsen?2023-02-16T17:02:09+02:00

De risico’s van investeren in onroerend goed beleggingsfondsen kunnen onder meer zijn: marktrisico, renterisico, inflatierisico, kredietrisico en liquiditeitsrisico. Ook kunnen beleggers risico lopen door veranderingen in de vastgoedmarkt en veranderingen in de economie.

Welke kosten zijn er verbonden aan het investeren in een onroerend goed beleggingsfonds?2023-02-16T17:15:21+02:00

De kosten die verbonden zijn aan het investeren in een onroerend goed beleggingsfonds kunnen variëren per fonds, maar enkele veelvoorkomende kosten zijn: beheerkosten, transactiekosten, administratiekosten, prestatievergoedingen en belastingen. Het is belangrijk om de kostenstructuur van het fonds te begrijpen voordat u investeert. Deze kosten vindt u terug in het investeringsmemorandum van het fonds.

Blijf op de hoogte over nieuwe fondsen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe fondsen van Sonneborgh.

Ga naar de bovenkant