Omgevingsdialoog

Bekijk hier aankondigingen en presentaties van informatiebijeenkomsten voor gebruikers, omwonenden en overige belanghebbenden van onze projecten.

Omgevingsdialoog

Bekijk hier aankondigingen en presentaties van actuele informatiebijeenkomsten.

Buñuellaan

Sonneborgh werkt aan de plannen voor realisatie van een nieuw woon-zorginitiatief op de locatie van het huidige Parkhuys aan de Buñuellaan. De laatste informatiebijeenkomst dateert van 3 december 2020. Inmiddels zijn de plannen verder gevorderd en worden voorbereidingen getroffen voor de vergunningsaanvraag. Een goed moment dus om elkaar nader te informeren middels een nieuwe informatieavond.

De nieuwe informatieavond zal ‘live’ plaatsvinden op woensdag 14 juli 2021 van 19.00 tot 21.00 uur op de locatie van Parkhuys Almere (Buñuellaan 1, 1325 PP Almere).

Wilt u meer weten over de laatste stand van zaken? Dan nodigen wij u van harte uit om even langs te komen. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. We zullen tijdens deze avond geen plenaire presentatie geven, maar u middels een ‘informatiemarkt’ de gelegenheid bieden om uw vragen te stellen en deze te beantwoorden.

Bent u verhinderd maar wilt u toch meer weten? Vanaf maandag 19 juli 2021 kunt u de presentatie hier terugvinden en bekijken. Wilt u alsnog in gesprek met ons, dan kunt u contact met ons opnemen op 040 303 21 23 of contact@sonneborgh.nl. Na de bouwvakvakantie organiseren wij een tweede inloopavond.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en nieuwe fondsen!

[fc id='2'][/fc]