DUURZAAMHEID

Sonneborgh is samen met dochterbedrijf Coresta ontwikkelaar, belegger en exploitant van maatschappelijk vastgoed. Sinds 1997 ontwikkelen wij maatschappelijk vastgoed in de sectoren onderwijs, (betaalbaar) wonen, zorg en sport.

DUURZAAM BELEGGEN

Duurzaam beleggen is een vorm van investeren waarbij u als belegger kiest voor zekerheid voor de langere termijn. Een duurzame belegging levert, naast financieel rendement, ook maatschappelijke voordelen op. Wanneer u duurzaam investeert, stimuleert u duurzame ondernemingen zoals Sonneborgh en voorkomt u dat bedrijven uw investering gebruiken voor korte termijn doelstellingen die weinig of niet bijdragen aan leefbaarheid in de toekomst. Als duurzame belegger bent u niet uit op een torenhoog rendement, maar een eerlijke vergoeding voor uw duurzaam geïnvesteerd vermogen.

HET BELANG VAN DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers van Sonneborgh. Maar wat is duurzaamheid nu eigenlijk precies? Duurzaam zijn betekent aandacht hebben voor de ecologische, economische en sociale gevolgen van projecten en beleggingen. Sonneborgh voorziet kwetsbare groepen in de samenleving van goede en betaalbare woningen, veilige en geborgen leefomgevingen voor ouderen en inspirerende leeromgevingen voor kinderen.

Duurzaamheid is een belangrijk maatschappelijk thema bij het realiseren van onze missie. Dit uit zich niet alleen in uitvoerige aandacht voor een gezond binnenklimaat en tevreden gebruikers. Ook aspecten als energieprestaties, toekomstbestendigheid en optimalisatie van het exploitatieresultaat worden geïmplementeerd in onze projecten en beleggingen. Sonneborgh is altijd op zoek naar partners die interesse hebben in duurzaam beleggen in maatschappelijk vastgoed.

DUURZAAM INVESTEREN IN VASTGOED

Bent u op zoek naar mogelijkheden om duurzaam en maatschappelijk betrokken te beleggen in vastgoed? Dan bieden wij u de mogelijkheid om via Sonneborgh te beleggen in maatschappelijk vastgoed en mee te werken aan het verder bouwen aan een leefbare wereld voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en hoor wat Sonneborgh voor u kan betekenen!

GA TERUG