Ben jij die gedreven Financieel Manager die ons groeiende bedrijf naar een hoger niveau brengt? Reageer dan direct op deze uitdagende vacature!

Over ons

Sonneborgh Groep is actief als ontwikkelaar, belegger, bouwer en beheerder van maatschappelijk vastgoed. Als geen ander weten wij wat de echte uitdagingen zijn van onze opdrachtgevers. Daarom nemen wij integrale verantwoordelijkheid: van strategie en haalbaarheid tot ontwikkeling, bouw en exploitatie. Indien gewenst kunnen wij deze projecten binnen onze moedermaatschappij ook zelf in belegging nemen. Dit stelt ons in staat om oplossingen te realiseren voor de meest uitdagende opgaves. Duurzaam, kwalitatief en betaalbaar. Dat is waar wij voor staan. Want samen bouwen we aan de maatschappij van morgen.

Functie omschrijving

Als Financieel Manager word je onderdeel van de staffunctie van de organisatie. Je bent samen met de Controller verantwoordelijk voor de financiële administratie van ons bedrijf. Dit betreft de crediteuren-, debiteuren-, salaris- en fiscale administratie, maar ook het administratief beheer van onze beleggingen (huuradministratie) en onze vastgoedfondsen. Je zorgt voor periodieke voortgangsrapportages en adviseert de Controller en collega’s bij financieel-administratieve vraagstukken. Je bent pro-actief en denkt mee over de administratieve processen binnen de organisatie en de manier waarop we deze verder kunnen professionaliseren en vereenvoudigen.

Functie-eisen
  • Een afgeronde relevante administratieve opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Analytisch, financieel vaardig en nauwkeurig in de verwerking van cijfers;
  • Als persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig en sta je voor je werk;
  • Kennis van boekhoudkundige programma’s zoals AFAS of Exact;
  • Kennis van de programma’s van Microsoft 365.
Wat bieden wij?

Met een kleinschalig team werken we aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten door heel Nederland. Ons kantoor ligt midden in Eindhoven, naast het centraal station. Daarnaast bieden wij een goed marktconform salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden. Een verdere verbreding van de functie met werkzaamheden op het gebied van ICT of HRM zijn bespreekbaar.

Solliciteren

Ben jij de Financieel Manager die wij zoeken? Solliciteer dan direct door jouw brief en CV te sturen naar HRM@sonneborgh.nl of bel 040 – 303 21 23 en vraag naar Ben Feijts voor meer informatie!